2013-01-26, 11:54
|
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Napisane przez Maqua
Na nowe włosy Farmona Jantar, Joanna Rzepa i ostatnia wizażowa nowość - kozieradka (zioło) 
|
Ja dzisiaj kończę pierwszy tydzień kuracji Jantarem, babyhair jeszcze nie widzę, ale cudnie błyszczą, odbijają od głowy i są dłużej świeże Czekam niecierpliwie na wysyp nowych włosów
Dodatkowo dobrym sposobem jest olej rycynowy. Bierzesz na miseczkę i kładziesz np na szklance gorącej herbaty, szczotkę do zębów i taki ciepły olej raz kolo razu w głowę wsmarowujesz. Potem cały nabój okręcasz ręcznikiem i po kilku godzinach zmyć. Po kilki miesiącach grzywa jak u tarpana, tylko blondynki ciemnieją od rycyny Dlatego ja zrezygnowałam z rycyny na włosy, choć na brwi i rzęsy działa cuda 
Chciałabym sobie kupić jakąś nową torebkę, ale kruca bomba nic ciekawego nie widzą, a jak już, to droga strasznie... A tu sprzęgło do zrobienia
|
Nie palę od 15.03.2015 
"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018 
Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
|
|
|