Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 13:12   #2011
gorzala
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

Nie stosowałam diety Dukana tylko jego zalecenia, a to różnica Właściwie to on pierwszy wystosował zasadę białkowych kolacji i istotę jedzenia otrębów na diecie. Według mnie to bardzo fajne zasady tak jak ta 'nie chodź nigdy głodna'
a co do większych śniadan, to już powiększyłam aż za bardzo, jestem pełna zanim wyjdę z domu, jeszcze dopijam kubkiem kawy zbożowej z mlekiem i herbaty i ledwo sie ruszam, bo np. do płatków, owsianki czy kaszy zjadam jeszcze dwie kromki z bułki z czymś tam.. muszę się w końcu wybrać z matką na zakupy, już mi zaczyna działać na nerwy to, co kupuje, poważnie. Przestała się liczyć z tym, że chcę kontynuować diete, chyba mój pobyt w Irlandii tak ją przestawił, bo nie kupuje dla mnie nic prócz mleka i szynki drobiowej.. ale ostatnio nie miałam nawet z nią jechać na zakupy.. :/ Myślę, czy by się trochę nie przegłodzić, żeby mi się żołądek nieco skurczył, moze wtedy nie bedzie mnie co 2-3h wołać o jeść :p

Edytowane przez gorzala
Czas edycji: 2013-01-26 o 13:15
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora