Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 14:43   #3921
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
DMcia, Mgiełciu- a macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę? Kupujecie na all czy ebayu?

DMka, nie zazdrość, tylko mów, co Ci kupić
I dziękuję za wsparcie w postanowieniu, wiedziałam, że mogę na Was liczyć A tak serio to po targach kosmetycznych w listopadzie nałożyłam sobie miesięczny szlaban i dałam radę

Bladzioszki kochane, wczoraj się natknęłam na biały podkład z Make-up Atelier. Nie znam tej marki, ale z tego, co kojarzę, to Śniegowa chwaliła kiedyś ichnie korektory. Mają biały podkład, który można np. TU kupić (odcień FLWB).

Moje dzisiejsze nabytki.
Mi kupowała organizatorka na ebay...mogę zapytać u kogo warto kliknąć

Nieeee! Lepiej nie :P a powiedz ile lakiery NYXa kosztują?
Jestem ciekawa czy Ci się uda

Ooo, trzeba będzie się zastanowić! Dziękujemy

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Mnie akurat kolorystycznie Missha odpowiadała Tylko zastanawiam sie czy jest cos jeszcze równie jasnego? Czy jednak zamawiać Misshę.

Myślisz, że na jednym się skończy? Nie kuś. A jakie tam mają? Któreś mi się bardzo podobały, a potem cos mi się obiło o uszy, że wycofane czy coś

A mnie odpowiadała Ale fakt, ja jestem trupio blada właśnie. Czasami jest śmiesznie, gdy mi ludzie miejsca w kolejce ustępują "bo Pani taka blada, dobrze się Pani czuje?"

Dmko, jest coś jeszcze równie jasnego jak Missha?
Jak dla mnie to są inne bebiki jaśniejsze od Miszki należy pamiętać, że większość BB kremów dopasowuje kolor do skóry, więc nie do końca należy się sugerować słoczami zrobionymi minutę przed zdjęciem...

Chyba tylko 415 i 416 nie było, a tak to przynajmniej po jednej flaszeczce reszty. Niestety nie wiem czy będą je dowozić :/

Ale ludzie pytają o to nawet wtedy, gdy nie masz podkładu (Miszy)?

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora