2013-01-26, 14:08
|
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Napisane przez alove
jaki to serial? i jakie ciasto? może zainspiruje mnie, bo też mam ochotę na coś słodkiego dziś
Kociaak, czy stosowałaś Jantar tak jak jest napisane na etykiecie, tj codziennie przez 3 tygodnie? ja stosowałam go co drugi dzień, jakoś począwszy od świąt, ale niestety nie zauważyłam niestety, aby włosy szybciej rosły, żadnych baby hair, wręcz mam wrażenie, że zwiększyło mi się wypadanie  więc od przedwczoraj odstawiłam, zobaczymy jak będzie po tym, teraz planuję zakupić szampon i maskę o których pisała błękitne_niebo, ze sklepu Kalina, ciekawe czy zadziałają 
|
Dzisiaj jest siódmy dzień pierwszej kuracji i tak, smaruję codziennie, myślałam że nie będzie mi się chciało, ale w sumie odnalazłam przyjemność w cowieczornym rytuale masażu głowy Gdzieś wyżej opisałam efekty, które już zauważyłam. Jak na razie jestem zadowolona, z pewnością będę kontynuować.
Dobra, idę się uczyć, nie chce mi się piekielnie, ale co zrobić, egzamin na 8 rano w poniedziałek
|
Nie palę od 15.03.2015 
"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018 
Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
|
|
|