Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 14:41   #2105
mariamarysienka
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

olafinaa witam

kwiatuszek to chyba Ty pisałaś o tej słodko kwaśnej sałatce - poproszę Uwielbiam słodko kwaśne dania. Jak na Wigilię ciocia przyniosła rybę w takim sosie, pamiętam że była papryka i brzoskwinia - boskie
A co do tego zmuszania się - nie przepadam po prostu za robieniem przetworów Nie lubię mieszać w garnku owoców na dżem, myć tych wszystkich słoików i butelek, czyścić ogórków, ale później przyjemność jedzenia takich zdrowych warzyw i owoców przez cały rok wynagradza mi trud robienia

U nas pomidory też są boskie W wakacje moje menu jest bardzo jednolite, bo praktycznie do wszystkiego jem pomidory z solą, pieprzem i jogurtem

Zrobiłam sobie ciastka owsiane, bo jak się uczę to mnie ssie na słodkie Takie ciastko z płatków, mąką orkiszową, orzechami, rodzynkami i słonecznikiem na pewno jest mniejszym złem niż jakiś batonik albo czekoladka, poza tym ja zawsze zjem takie jedno ciastko i koniec, bo czuję się nim wypełniona Mam nadzieję że nie utyję od nich, jak będę jadła jedno dziennie, ale wszystko zobaczymy na wadze

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora