2007-03-10, 13:57
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śmieszne wpisy z naszych pamiętników
Madziu-mam nadzieje,że tne pamietnik ejst gruby bo aż strach myselć co będzie jak sie skończy;
-(...) ja postanowiłam nie palić dopóki nie znajdę sobie chłopaka.Potem chyab tez nie
-Później byłam u Sylwi i oglądałyśmy Bar,Adrian może opuścić program,jaki on ładny! dopisek-Adrian przeszedł do finału!
-Ja utwierdziłam się w przekonaniu,że "facet to świnia" i chyba zostanę feministką.Acha,poznałyśm y dość ładnego Kubę,który z kolega gonił nas po lesie.Później rozdzieliliśmy się i wróciłyśmy do domu.Chciałabym poznać chłopa,który powinien być: ładny i miły(przedewszystkim)acha i zeby był moim dobrym kolegą i nie był zboczony.Gdzie aj takiego znajde?Ide spać.
-Gdy w domu zaczełam rpzymeirzac zakupy i byłam w samej bieliźnie,zobaczyłam,że ulica idzie robert.Szyzbkow panice zaczełam się ubierać,ale było już za późno,poszedł dalje,szkoda...teraz bede sobie pluła w brode.
-(...) Pojechałyśmy do Agnieszki po kosmetyki,zmęczyłam sie strasznie,bo S.goniła jak głupia.Spieszyłyśmy sie na "Jezioro marzeń" bo w tym oTcinku Pecey pocałował Joey(jakie to romantyczne)
|