Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
Napisane przez iza243
Do nas po południu przychodzą znajomi na piwko 
|
Doczytałam o zmianie planów. My też dziś się udzielamy towarzysko 
Miłej zabawy
Cytat:
Napisane przez Dzastin08
A ja Was bardzo proszę o kciuki na poniedziałek, mój Tż idzie na to nieszczęsne badanie nasienia...
W ogóle przyszły tydzień będzie bardzo napięty bo ja też planuję zbadać hormony i zdecydowałam się na mały tatuaż (napis na karku)  Jak zrobię to pochwalę się foto w klubie 
Także mam nadzieje,że wszystko dobrze pójdzie. 
|
mówisz i masz 
Cytat:
Napisane przez Luna0
Dziewczyny udało się  akcja porodowa zatrzymana, ewidentnie skurcze były przez stres  musi poleżeć pare dni w szpitalu, a dom weselny poszedł im na rękę i robią wesele za tydzień lub dwa bez zwiększenia kosztów. Ale fart.. 
Swoją drogą to wesele mieli na sierpień.. ale że wpadli to jej rodzice się uparli że dziecko musi być ślubne i przełożyli ślub na styczeń.. efekty same widzicie
TŻ jedzie do Niemiec  i  ale raczej się cięsze bo to ułatwia całą sytuacje  tylko nie wiem jeszcze jak i kiedy bo nie wrócił a jest u brata do którego jedzie..
Dziewczyny a jak napisać to wypowiedzenie to z jaką datą? Bo jak z dzisiejszą to sama sie wkopie 
a zdjęcia to faktycznie bardzo dobry pomysł!
|
No to super, że udało się wszystko zatrzymać. I ze mąż (pamiętam, że nie lubi tż ) jedzie do Niemiec. Zawsze to jakiś grosz, a przy dziecku każdy się liczy.
Cytat:
Napisane przez elunka88
|
Ja jestem zdziwiona, bo ja z tych wiecznie niewyspanych 
Udanej imprezki 
Czekamy na siostrę z mężem.
Ja dziś dałam czadu, wkurzyłam się na męża, że mi zrobił herbatę w filiżance, a nie w kubku jak lubię i jak prosiłam A w końcu to ciągle herbata. Biedny.....