2013-01-26, 20:26
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
Napisane przez Niestabilna
No tak ale to nie znaczy ze trzeba wszystkie te osoby wrzucac do jednego wora... z jednej strony wcale sie nie dziwie... elita nie dopuszcza szczeniakow do miski... no ale coz bywa... chcialam zostac bo i moje staranie nie sa od wczoraj tylko od maja 2012 i jestem za granica i szukalam wsparcia... ale tak czy siak nowa osoba nie ma szans tutaj na pozostanie dluzej przez wlasnie takie zachowanie... a nei powiem sa i mile osoby tutaj... 
|
Cytat:
Napisane przez nuna2
:
Co do tego co napisała niestabilna... mi było tez troche przykro, bo jednak staram się chociaż i po jednej wiadomości dziennie a jestem tu od ponad 4 miesięcy... i zaproszenia tutaj ani do klubu nie dostałam... tez się czuje jak wyrzutek i zastanawiam sie czasem czy pisac czy nie pisać....
|
A właśnie - Nuna jesteś dobrym przykładem (przepraszam, ze się "Tobą" posłużę ) Udało Wam się w 1 cs, ale udzielasz się wciąż, udzielałaś się na tamtym wątku, udzielasz się w mamusiach, udzielasz się tu. A przecież mogłaś poprzestać na mamusiach, skoro już mamusią jesteś. Nikt więc z stąd na pewno nie ma zamiaru wyrzucać. Powiem też szczerze - kolejny raz również napiszę w swoim imieniu (ale myślę, że niektóre z dziewczyn - jeszcze staraczek ) potwierdzą - cenimy również bardzo dziewczyny którym się udało, czy to w 1cs, czy 10cs, są już mamusiami, a nadal u Nas się udzielają, wspierają Nas i z Nami są - za co oczywiście wielkie dzięki
|