Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 22:22   #3963
MgielkaM
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez lolli_pop Pokaż wiadomość
Mgiełko - baza to biel + glorious aquarius + przejrzysty biały do francuskiego
aaaaaaaa taka spryciula jesteś niesamowita jeżeli chodzi o takie pomysły!

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Ależ oczywiście, że podołałaś. Wyglądają rewelacyjnie. Są takie Ewalucjowe

A mnie się wydaje, ze nie są takie same. Bardzo podobne, ale nie są zamiennikami. 016 jest bardziej naszpikowana drobinkami i są bardziej holograficzne niż GR 166, która z kolei jest delikatniejsza i subtelniejsza. Tak mi się wydaje.
myślisz to fajnie jak sie udało!

Noooo w zasadzie mam oba na stanie, ale SB jeszcze nie malowałam bo wydawały mi się takie same, ale porównam kiedyś W zasadzie GR lubię własnie za tą delikatność

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Mgiełko jak tu ewalucjowo na wyfotoszopowanych paznkciach wszystko świetnie wygląda Cudne są, dziękuję
heheheh no no tylko tam przy skórkach to akurat mogłam coś poGIMPować

Cytat:
Napisane przez AgataBm180 Pokaż wiadomość
Kurcze, juz tyle podkladow przetestowalam i nadal nie mam tego "swojego" chyba bede skazana na mieszanie...
no cóż... ja swojego też nie a też miałam dużo, w zasadzie obecnie na stanie mam ok. 10..

Cytat:
Napisane przez czarna kawa Pokaż wiadomość
Dziękuję Tak mi właśnie coś nie pasowało. Muszę zapolować na 016 A powiedz jeszcze, jak się 07 zmywa? Saje radę bez folii?
ja zmywałam bez folii, jakoś problemów wielkich nie zauważyłam. Ale ja jestem też tolerancyjna na zmywanie brokatu więc wiesz

It is NOT an addiction - It's a hobby!!!

...

And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead,

and dead -- indeed.
MgielkaM jest offline Zgłoś do moderatora