2013-01-26, 22:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez lolli_pop
Mgiełko - baza to biel + glorious aquarius + przejrzysty biały do francuskiego 
|
aaaaaaaa taka spryciula jesteś niesamowita jeżeli chodzi o takie pomysły!
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Ależ oczywiście, że podołałaś. Wyglądają rewelacyjnie. Są takie Ewalucjowe
A mnie się wydaje, ze nie są takie same. Bardzo podobne, ale nie są zamiennikami. 016 jest bardziej naszpikowana drobinkami i są bardziej holograficzne niż GR 166, która z kolei jest delikatniejsza i subtelniejsza. Tak mi się wydaje.
|
myślisz to fajnie jak sie udało!
Noooo w zasadzie mam oba na stanie, ale SB jeszcze nie malowałam bo wydawały mi się takie same, ale porównam kiedyś W zasadzie GR lubię własnie za tą delikatność 
Cytat:
Napisane przez ewalucja
Mgiełko jak tu ewalucjowo  na wyfotoszopowanych paznkciach wszystko świetnie wygląda  Cudne są, dziękuję 
|
heheheh no no tylko tam przy skórkach to akurat mogłam coś poGIMPować 
Cytat:
Napisane przez AgataBm180
Kurcze, juz tyle podkladow przetestowalam i nadal nie mam tego "swojego" chyba bede skazana na mieszanie...
|
no cóż... ja swojego też nie a też miałam dużo, w zasadzie obecnie na stanie mam ok. 10..
Cytat:
Napisane przez czarna kawa
Dziękuję  Tak mi właśnie coś nie pasowało. Muszę zapolować na 016  A powiedz jeszcze, jak się 07 zmywa? Saje radę bez folii?
|
ja zmywałam bez folii, jakoś problemów wielkich nie zauważyłam. Ale ja jestem też tolerancyjna na zmywanie brokatu więc wiesz
|
|
|