Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 11:22   #91
zekori
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Hej
jestem właśnie na etapie zbierania sił do nauki, ale jak widać kiepsko mi to idzie, skoro siedzę na wizażu
Tak sobie przeglądałam różne blogi i strony i zaczął podobać mi się styl militarny początkowo byłam bardzo na nie, ale znalazłam kilka fajnych zestawów, w których "army style" jest umiarkowany. Wrzucam kilka zdjęć, gdzie moro łączy się z klasyką i jestem ciekawa Waszego zdania
Moro kompletnie mi się nie podoba, nie wiem dlaczego, po prostu. Ale chcę na wisonę kupić sobie takie spodnie: http://img.szafa.pl/ubrania/0/012926...ki-damskie.jpg , ale zastanawiam się czy to nie moja chęć na nie nie wynika z tego trendu 'militarnego' i boję się, że to będzie zakup jednosezonowy.

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Ciąg dalszy zestawów, do których pasują czerwone buty
Teraz na pewno muszę kupić sobie coś czerwonego, bo mam same szarości i pastele w szafie. No i czerń, która nie jest praktyczna.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
A na jaki kierunek chcesz iść? To piękny czas, kiedy można wybrać kierunek
Zastanawiam się nad weterynarią, ewentualnie kosmetologia, albo dietetyka.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora