Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 12:36   #1170
Papuga69
Raczkowanie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

[QUOTE=Lolaaaaaaa88;388729 50]też tak uważam

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez outline Pokaż wiadomość
Ja nie robiłam bety ani razu. Czekam grzecznie na wizytę u lekarza. Nie jem leków ani nic. Jakoś wytrzymam do środy, a wtedy wszystkiego się dowiem. Zrobię jak będzie mi kazał. A póki co nie widzę żadnych niepokojących oznak, więc tym łatwiej oczekuję wizyty mam pytanie dotyczące długości cykli...czy to że mój trwa 25 dni, to jakoś inaczej się liczy tygodnie, terminy czy coś?[COLOR="Silver"]

ja też jeszcze nie robiłam bety, mam tylko dwa testy, objawy , no i przeczucie, że moja fasolka rośnie, 29 ide na usg i ledwo wytrzymuje z niecierpliowści jedyne co jem to kwas foliowy

moje cycki;p już urosły jak dla mnei z małego C do dużego C, wypływają ze stanika moja Mama powyciągała mi trochę ubrań z okresu niedawnego jak była troszkę grubsza;p więc o tyle dobrze, że na razie nie muszę nic kupować, brzuszek mam swój wychodowany już dawno więc nie widzę tego ciążowego, aczkolwiek mój wychodowany już wystaje troche bardziej niż zwykle jak nacisnę czuję, że jest twardy i juz zaczyna dawać znać o sobie moja Mama mówiła, że u niej syzbko było widać ttakże ja też nie zdziwię się jak i u mnei tak będzie

no i zrobiła mi dzisiaj super prezent -malutkie skarpeteczki z napisem kocham Mame
i zestaw z Perfecty dla kobiet w ciazy: plyn do higieny intymnej, husteczki do higieny intymnej, krem na rozstępy czy balsam i krem an twarz na noc i na dzień na przebarwienia ( moja cera jak była piękna tak w tym momencie pokryła się czerownymi plamami) ale na szczęscie do przykrycia makijażem lekkim.

Ten krem na rozstępy pisze, żeby stosować około 4 msca, czy myślicie, że mogę już teraz? czy najpierw jakaś oliwke kupić?
tu wklejam linka do tej serii z Perfecty :http://www.sklep.dax.com.pl/serie/perfecta-mama/
jak się spisuje dam znać dopiero po jakimś czasie, ps, krem nałożyłam szybko się wchłania i ma łądny zapach, zobaczymy jak działa na plamy

aha no i stronki z próbkami już otworzyłam zabieram sie za pisanie mejli hihi
Idziemy na usg tego samego dnia
Super że mama Cię wspiera Zazdroszczę.

Co do kremu to może faktycznie poczekaj do 4 mc a teraz kup jakąś oliwkę na przykład tą babydream z rossmana Używam jej od tygodnia, ma ładny zapach i fajnie się rozprowadza
Papuga69 jest offline Zgłoś do moderatora