Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 11:37   #92
alove
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość
odnośnie instagramu anies- nie mam tam konta i wyskakuje mi tylko notka, że to im prywatny, dlatego nie mogę nic oglądać:/
faktycznie, to chyba kwestia tego, że Anies zablokowała insta dla niezalogowanych, jeszcze tydzień temu spokojnie mogłam oglądnąć przez http://statigr.am/almaanies, teraz pokazuje się "Oops... this account is private" szkoda, uwielbiam jej bloga, teraz kiedy już przestała dodawać notki, insta był naprawdę super wyjściem

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
Co do tego kremu Anida do rąk to nie spodziwajcie się, że bedzie w Naturach, bo u mnie zazwyczaj zostaje tylko nalepką z ceną
Raz udało mi się go upolować w SP, na DOZie tez częsciej jest wyprzedany niż dostępny...

Dziewczyny jaką perfumerię internetową polecacie? Blekitne_niebo mówiła niedawno o ipefumy. Coś jeszcze? Głownie pytam pod kątem zapachów Chloe.

Właśnie tak się zasanawiałam gdzie jest Mirell i LadyI a tu po prostu rewolucje życiowe
u mnie wczoraj w drogerii Aster stało 10-15 sztuk kremu, oczywiście się zaopatrzyłam, już po jednym dniu mogę stwierdzić, że jest IDEALNY i ta cena..

ja polecam perfumesco.pl mają oryginały i całkiem przyjemne ceny

Edytowane przez alove
Czas edycji: 2013-01-27 o 11:40
alove jest offline Zgłoś do moderatora