Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zostałam proszona na świadka na weselu ale...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 13:50   #16
Belldandy1
Rozeznanie

Dot.: Zostałam proszona na świadka na weselu ale...

Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość
Świadkiem może być osoba, która jest pełnoletnia, bez względu na płeć, wyznanie i stan cywilny.

Myślę, że najlepszym wyjściem jest odmowa, chyba, że świadkowanie ma się sprowadzić jedynie do podpisania dokumentów lub będziesz świadkiem przyjaciela.
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Madziocha - teoretycznie rozwódka czy rozwodnik również może być świadkiem, może być nawet osoba innej religii, bo to jest jedynie do podpisania dokumentów, jednak wiadomo księża lubią utrudniać życie...
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Heh powiedz przyjacielowi, że bycie mężatką nie przeszkadza w byciu świadkową, zatem Panna Młoda ma potencjalne kandydatki na tę rolę. W ogóle co to za tłumaczenie?
Dziewczyny po prostu się martwię, że dla Ilony jest to bez różnicy, chyba nie zdaje sobie sprawy że małżeństwo to poważna sprawa. Kacper szukał sali, załatwiał ks, zespół, fotograf, a ona sobie leży całymi dniami i nic nie robi. Ja bym po nocach nie spała, tylko myślała o wszystkim, aby każdy szczegół był tak jak ja chce, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik.

Jeśli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego mężczyznę... to ja go nie chcę
Belldandy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując