Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozłąka z ukochanym - 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 15:07   #3758
ewa102
Zadomowienie

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Cytat:
Napisane przez QueenBlair Pokaż wiadomość
Brawo Słońce!
Ja przez rozłąkę też trochę mojego robestwiłam (z takich samych powodów,które wymieniłaś).

Tragedii nie ma,ale jest przyzwyczajony,że ja się dostosuję.
Jak kilka razy(ze złości) zrobiłam podobnie jak Ty to efekt był rewelacyjny.
Ale potem znów "niesiona falą tęsknoty hyhy" wracałam do starych zwyczajów.

KONIEC Z TYM!

Co do czekolady ->to mój też mi jedzenie wciska . I niech sobie wciska i piękne teksty o ciałku gada. Ale szczerze wątpię ,że jakbym utyły 20 kilo to tak samo by mnie pożądał. Tak samo w drugą stronę. Jak on by się roztył to kochać bym kochała,ale tłuszczu nie pożądała.
No i mój przyjechał wczoraj po 23 i się na przytulać nie mogł,tak samo dzisiaj i opowiadał jaaaaki to on nie jest stęskniony i chciał od razu wiedzieć kiedy do niego przyjade bo mamy u niego iść na basen i na sanki niestety NIE WIEM kiedy bo mam zaliczenia do wtorku ale wciaz czekam na odpowiedz jednego prowadzacego wiec moze mi sie zmienic... no i jest już to nasz ostatni tydzień jak jest w Polsce ale był 1.5 miesiąca wiec jakoś lepiej mi z myślą że wyjezdza - zdązyłam sie nacieszyc,wiec póki co nie rozpaczam

Ja bym nie chciala żeby przytył o czym mu powiedzialam i on tez nie chce bym przytyła choć u niego to rzecz względna - w tamtym roku przytyłam i nawet nie zauwazyl pozniej zrzucilam to co uzbieralam i tego też nie zauwazyl
Dlatego na wiosne będziemy razem biegać - dzieki Endomondo i nawzajem się motywować jakoś nie potrafie sie zmotywować do ćwiczeń samej w mieszkaniu - na brzuch owszem,ale do reszty potrzebuje iść gdzieś gdzie mnie będą pilnować i motywować

Ja się ciesze że moj stwierdzil ze chce w Polsce siedziec i dalej sie nie rusza jak wróci.Z resztą jako informatyk nie musi się nigdzie ruszac

Akcja "pokaż kolana!"

czas: do maja

cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć !

15km
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując