2013-01-27, 20:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
[QUOTE=Lolaaaaaaa88;388887 57]
Cytat:
Napisane przez Papuga69
właśnie tak ją zachwalacie i na innych forach też słyszałam, że dobra więc chyba się skuszę 
co do Mamy jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, myślałam, że nie będzie ąż tak fajnie,
powiem Wam, że jestem zaskoczona reakcją niektórych osób, które przez przypadek sie dowiedziały- zaskoczona niestety na minus, na przykład moja ciocia jedna z bliższych, jak moja Mama powiedziała jej o tym, że zostanie Babcią odwróciła się na pięcie i odeszła... jak dla mnie chamstwo, wystarczy przecież zwykłe gratuluję, ja jak słyszłam o ciąży od osób, które się spodziewały maluszka to się cieszyłam razem z nimi, jeszcze kilka osób takich sie znalazło co zareagowąły tak jak nie powinny, aż szkoda gadać, przykro, że ma się takie osoby wokół siebie...
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------
ja dzsiaj do swojego TŻa powiedziałam : do Ciebie chyba jeszcze nei dociera, że będziesz Tatusiem co?  faceci jednak jak nie ozbaczać usg brzucha itd to tak będą się zachwowyać,  
|
U mnie niestety też nie wszyscy fajnie zareagowali.
Do tż'tów to dotrze, jak dziecię się urodzi. Wcześniej, to co najwyżej połowę tego, co my, odczuwają
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)
Gluten, Sugar & Meat Free 
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
|
|
|