Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 19:31   #91
your Angel
czyli Endżi

Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II

Cytat:
Napisane przez Dorota-Coco Pokaż wiadomość
Aniele, mialam okazje potestowac roznistych woskow i podobal mi sie jeno rozany i jakis koton i puder co byly biale
a moje chlopaki fujaja, na wszystko
Aha, czyli ewidentnie czyściochy Cię przyciągnęły
Jestem pewna, że gdyby powąchali w mieszkaniu, to byłoby zupełnie inaczej. Taki zapach "wyjęty z kontekstu" może nie przekonywać, ale we wnętrzach świetnie się spisuje.
Osobiście do czyściochów też nie byłabym przekonana, ale proszę o pokazanie mi osoby, która nie lubi zapachu świeżo zerwanych z pola truskawek albo urodzinowego tortu z czekoladą

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
ja wczoraj dwa razy zrobilam zamowienie z YR na zele cedrowe
doleci do mnie 10 zeli cedrowych, 3 kakaowe (kawowe mnie dusza )
mgielka do wlosow i 4 gratisowe kremy

uwielbiam YR

aaaa
gratisy sa wazne do 31 stycznia
pozniej zmieniaja

i mysle, nad woda cedrowa jeszcze
Uuuu, fajniście A te gratisowe kremy to te mocno nawilżające mleczka do ciała, które dawali po przekroczeniu kwoty 79zeta?

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Dobrze zrobilaś, Coconik piękny jest
Ogólnie super zapach, tylko nigdy nie mogłam się z nim dogadać. Chyba ze 3 ledwo napoczęte flakony wydałam w świat Ciekawe jak teraz nam będzie razem

Masz może jakiś cynk co się kryje pod kryptonimem damskiej lub męskiej niespodzianki za 49zł ? Mam nadzieję, że będzie kosmetyczna

Ogólnie to zła jestem na siebie, bo zamówienie klikałam będąc pod wpływem procentów (ach, nie ma to jak shopping po powrocie z popijawy ) i nie do końca ogarnęłam temat Swobodnie mogłam sobie pozwolić żeby dobrać jeszcze jakiś drobiazg i wtedy by mi jeszcze to mleczko skapnęło Ech, nieogarnięta ja...

Cytat:
Napisane przez rawita Pokaż wiadomość
Witaj Nowy Wewątku!

Zgodnie z obietnicą chwalę się łazienką Na pierwszym zdjęciu widać czarną, cienką kreskę. W rzeczywistości jej nie ma, aparat dodał. Łazienka jest bardzo mała, 2 na 2 m. Zrobiłam co mogłam, żeby jej dodatkowo nie pomniejszyć.
Rewelacyjna łazienka! Z przyjemnością wbiłabym się do Ciebie na kąpiel