Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 20:01   #2009
jagnna
Zakorzenienie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
moja to nawet małego na ręce nie weźmie bo się boi, ogląda go z odległości 3 metrów, taki z niej pożytek
moja mama Ulke tylko w rożku nosi. Tak na pusto sie boi

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak to mozliwe, ale on zjada ok.130ml 7-8 razy na dobe (40mojego i 90 MM).
Dzis po godzinie od jedzenia byl znow glodny, dalam mu piers i pierwszy raz pociagnal z obu cycow Ssie tylko, gdy podam mu sutek jak butelke, czyli wisze nad nim - moj kregoslup wysiada....
No ale nie ssal kiedys wogole, wiec to osiagniecie.
czytałam dziś gdzieś ( na mamazone chyba) ze dzieci mają takie fazy ze zwiększają im się zapotrzebowania na pokarm w 3 i 6 tyg życia i w 3 i 6 miesiacu. Że właśnie tak wiszą na cycku i że po 3 dniach niby powinny się piersi przyzwyczaić do zwiększonego popytu.

Cytat:
Napisane przez nini_b Pokaż wiadomość
Mój śpi tak niespokojnie tylko jak mu coś przeszkadza w brzuszku, np. gazy albo jak zbliża się kupka. Bo jak jest wszystko OK, to aż sprawdzam, czy oddycha, bo praktycznie się nie rusza
mojej jak w brzuszku przeszkadza to się drze

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
mówisz że teściową można wychować
ja w to nie wierzę

,
Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
No i nie umyłam bo dzisiejszy dzień, jak dwa ostatnie, upływa nam pod znakiem 15-to minutowych drzemek... ledwo co się zdążyłam pomalować

...

Moja też dzisiaj ma jakiś mega apetyt. Wcina cycka chyba co godzinę kurka ja chyba naprawdę mam kiepski pokarm. Bo ilościowo to raczej sporo go mam więc jeśli coś nie teges to raczej chodzi o jakość. Jak tak dalej będzie to chyba trzeba będzie mm uruchomić też w ciągu dnia, bo póki co dajemy jej tylko 50ml na noc.

Mieliśmy dzisiaj gości - pradziadki nas pierwszy raz odwiedziły i dziadek czyli mój 'ukochany' teść... dżizys no strasznie mnie męczą takie wizyty jakoś
No taak bo są sprawy ważne i ważniejsze Ja też zaczynam od malowania oka, reszta się kiedyś załatwi

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
bry z wieczora lubię wieczory można się ponudzić coś wypić pobungować
ja się w wt dowiem czy już mogę się bungować może pani gin pozwoli..

jagnna jest offline Zgłoś do moderatora