2013-01-27, 20:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI
Cytat:
Napisane przez lady_kiss
|
coś nie mogę wejść na ten blog 
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------
Cytat:
Napisane przez dzika_kaka
Boże jestem ograniczona umysłowo. Bo zrozumiałam, że Twoja teściowa chce być chrzestną... dopiero po drugim czytaniu załapałam o co kaman 
A teściowa... cóż... jak to ktoś powiedział tutaj - z definicji takie już są...
|
 jeszcze tego by brakowało 
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------
Cytat:
Masz nowe koleżanki  ? Lepsiejsze  ?
|
mówisz że to dlatego nie ma dla nas czasu oj Sola!!! czeka Cię poważna rozmowa 
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------
Cytat:
Moja też dzisiaj ma jakiś mega apetyt. Wcina cycka chyba co godzinę  kurka ja chyba naprawdę mam kiepski pokarm. Bo ilościowo to raczej sporo go mam więc jeśli coś nie teges to raczej chodzi o jakość. Jak tak dalej będzie to chyba trzeba będzie mm uruchomić też w ciągu dnia, bo póki co dajemy jej tylko 50ml na noc.
|
mój zawsze tak ma no prawie zawsze! niektóre dzieci tak mają i to nie kwestia kiepskiego pokarmu każdy pokarm jest lepszy niż mm ale wymaga nie lada poświęcenia! Po prostu cyckowe mleko jeż bardziej lekkostrawne. Ja jeszcze trochę dam radę! zaparłam się że minimum do końca 3 miesiąca, później może na noc podam mm.
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------
Cytat:
Napisane przez musso4
bry z wieczora  lubię wieczory można się ponudzić  coś wypić  pobungować 
|
bossssiu jak ja bym tak chciała u mnie ani nudzenia, ani winka, ani bungowania. Młody ma problem z usypianiem na noc i od kąpieli, do ok 22-23 wybudza się co chwilę i chce do cyca więc ponudzić się nie ma szans, no i równocześnie bungowanie odpada!
a napić to się mogę co najwyżej herbaty chociaż nie, sorry, wczoraj wyoiłam leszka bezalkoholowego! ale był pyszny 
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------
aaaaa, zapomniałam się pochwalić mam chustę siora mi przywiozła! i to nie byle jaką, tylko mega wypaśną z jedwabiem aż się boję jej używać bo miałam zamiar głównie do prac kuchennych małego chustować a jak szwagier to zobaczy to padnie 
|
|
|