Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 21:12   #2011
mmm12345
Rozeznanie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
coś nie mogę wejść na ten blog

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

jeszcze tego by brakowało

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

mówisz że to dlatego nie ma dla nas czasu oj Sola!!! czeka Cię poważna rozmowa

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

mój zawsze tak ma no prawie zawsze! niektóre dzieci tak mają i to nie kwestia kiepskiego pokarmu każdy pokarm jest lepszy niż mm ale wymaga nie lada poświęcenia! Po prostu cyckowe mleko jeż bardziej lekkostrawne. Ja jeszcze trochę dam radę! zaparłam się że minimum do końca 3 miesiąca, później może na noc podam mm.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

bossssiu jak ja bym tak chciała u mnie ani nudzenia, ani winka, ani bungowania. Młody ma problem z usypianiem na noc i od kąpieli, do ok 22-23 wybudza się co chwilę i chce do cyca więc ponudzić się nie ma szans, no i równocześnie bungowanie odpada!
a napić to się mogę co najwyżej herbaty chociaż nie, sorry, wczoraj wyoiłam leszka bezalkoholowego! ale był pyszny

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

aaaaa, zapomniałam się pochwalić mam chustę siora mi przywiozła! i to nie byle jaką, tylko mega wypaśną z jedwabiem aż się boję jej używać bo miałam zamiar głównie do prac kuchennych małego chustować a jak szwagier to zobaczy to padnie
A umiesz toto zawiązać? bo ja właśnie z tego powodu myślę o nosidełku, tylko drogie to jak ch... nawet używane. Wiem że Sola sobie kupowała, ale skoro się na nas wypięła to mam marne szanse, żeby się dowiedzieć jak to się sprawdza. A używane widziałam za 280 zeta, nie chce w ciemno inwestować takiej kasy o ile w ogóle się zdecyduję, ale coś muszę wymyślić, bo mój kręgosłup mówi stanowcze nie długiemu noszeniu 7 kg..

A co do mm to może nie będzie potrzeby czego Ci życzę (nie jestem przeciwniczką mm, ale nie doceniałam tego jak cyc jest wygodny. Zawsze i wszędzie mam pod ręką mleko o odpowiedniej temp.,), zresztą co ja Ci mówię, Ty przecież doświadczona matka jesteś ale pochwalę się, że moje prawie trzymiesięczne dziecko już przynajmniej od miesiąca przesypia po kąpieli i jedzeniu 6h, potem jemy, i kładziemy się spać na kolejne 3h, i dopiero potem wstajemy na dobre. Zobaczymy jak długo to potrwa, ale na razie jest super.

Łączę się z Tobą w bólu abstynencji. Na początku marca (nie wiedziałam jeszcze o ciąży...) minie rok...

Edytowane przez mmm12345
Czas edycji: 2013-01-27 o 21:15
mmm12345 jest offline Zgłoś do moderatora