Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 21:19   #2012
emylka86
Zakorzenienie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
My po wizycie u ortopedy, bioderka super, następna wizyta w ok. 5 miesiąca
u nas też w porządku, ale następną mamy mieć w 3 miesiącu...

Cytat:
Napisane przez nini_b Pokaż wiadomość
My zmieniliśmy pampki na 2 właśnie coś około 4 kg. Przy 1 siuśki wylatywały już górą a to wyraźny znak, że są za małe. Przy 2 to się nie zdarza, tylko trzeba je wyżej zapinać.
jak mieliśmy ok 4 kg to przeszliśmy na 2, ale teraz już kończymy paczkę i przechodzimy na 3, bo już ugniatają tyłeczek... a mamy już ponad 5kg więc czas najwyższy

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
to fakt jeden dzien odpuscilam

moja tez ciagle macha lapkami i nozkami i sie sama wybudza
mój macha łapkami podczas snu tylko jak robi kupkę, albo jak ma zaraz wstać...

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
ja już dawno przestałam się łudzić i mój rowerek wylądował w piwnicy, a może już na śmietniku dawno go nie widziałam

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

ja imprezuję, mój syn miał 12 urodziny od czwartku przyjmuję gości dziś ostatnia tura a moją teściową powaliło kompletnie, w czwartek była 2 razy, raz w piątek i wczoraj mam jej dość!! I jeszcze mnie wkurzyła totalnie bo powiedziała wczoraj szwagierce ze będzie chrzestną Adasia, po 1. my wcale nie jesteśmy pewni ze będzie, bo chciałam moją siore ale ona jest po cywilnym, a po 2. co za wpierniczanie się? czy ktoś ją prosił

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

ja zamwiłam z hippa i dostałam próbki mleka od 6 miesiąca, z terminem przydatności do spożycia na marzec 2013
no i tego misia dostałam i próbki z johnsona

a znasz jeszcze jakieś stronki gdzie dają gratisy?

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

ja p********e właśnie znów była teściowa no nie wytrzymam, jak usłyszałam że idzie to poszłam do sypialni, mąż powiedział że śpię, to się zmyła po 5 minutach co za baba
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
omg

ja też się cieszę jak moja przychodzi - nie potrafi nawet rąk umyć po wejściu z dworu zanim zacznie macać mi dziecko (a po drodze zapewne jeszcze z 3 fajki spaliła)
do tego strzela mu 32874290342 zdjęć telefonem jakby go miała przez rok nie zobaczyć
ahh te uroki posiadania teściowej... mnie moja niezmiennie też wkurza, zwłaszcza jak przyjdzie siądzie i trzeba jej kawkę podać i "zabawić" gościa...

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
mówisz że teściową można wychować moja chyba niereformowalna jest taktu i wyczucia to ma tyle co słoń w składzie porcelany a jak jej się zwróci uwagę to się obraża i ryczy szczyt hipokryzji
moja też niereformowalna ; p

a my dziś skończyli 6 tygodni! : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora