Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotki, wódka i siatkówka, czyli Łona Fajt powraca w 19 odsłonie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 23:01   #1094
Callitus
Zakorzenienie

Dot.: Plotki, wódka i siatkówka, czyli Łona Fajt powraca w 19 odsłonie!

Mnie cholernie irytuje ich frajerstwo (chociaz to nic w porownaniu ze Skra ). Pierwszy mecz z Lube jak najbardziej był do wygrania, ale poraza ich momentami całkowita bezsilnosc i jakby brak checi do gry i wiary we wlasne umiejetnosci...

Powołanie Mozdzonka do kadry w tym roku bedzie słabym żartem
chce wojtaszka w kadrze
piekny nikola jest niewypalem a jego sarnie nozki pewnie odejda po tym sezonie
czemu do cholery Resovia nie przygarnie Rafy? Dzisiaj Tichacek nie irytowal mnie tak jak zwykle, ale i tak jest drewnem
ani troche nie boje sie przewielkiej skiery w cwiercfinale, ta pewnosc siebie moze mnie zgubic
brak zaksy w FF bedzie dla mnie duza i niemila niespodzianka, Arkas jest zespolem naprawde przecietnym
ugh, to chyba wszystko, jest mi cholernie przykro, bo to kolejny mecz, ktory Reso miala na wyciagniecie reki
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując