Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 22 m-ce nasz wątek trwa, numer 15 już przybiera - Tżtówki i EksTżtówki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 23:04   #2105
goplankowa
Zakorzenienie

Dot.: 22 m-ce nasz wątek trwa, numer 15 już przybiera - Tżtówki i EksTżtówki 2008

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
nie widziałam ale gra tam Billy Night a ja go bardzo lubię, dopiero mam w planach obejrzeć

pogadaj z mamą w takim razie poza tym nie musisz tam z nimi być cały tydzień tylko np. 3 dni, wtedy inie stracisz tyle w pracy a i tez odpoczniesz troche
Chyba pojadę TŻ z tatą Jego dziś mnie namawiali, że mam odpocząć od tego wszystkiego i się zrelaksować. Bo w tym czy w następnym roku ruszy budowa domu więc nigdzie jeździć nie będziemy. A tak myślę żeby TŻ pożyczył mi z 200 zł co odłożył i dał tacie, który odkłada na dom. Żebym nie gryzła się z tym, że mamie dam mniej z wypłaty. A oddam im te 200 zł jak znajdę lepszą pracę i ojciec.. Nawet nie muszę jeździć tak na tych nartach żeby TŻta nie narażać na dodatkowe koszty wypożyczania sprzętu. Mogę robić zdjęcia albo w pokoju pisać pracę licencjacką bo tata TŻta bierze lapka

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Na uczelni dziś wszystko zdałam i 4 pozytywne oceny do indeksu jeszcze jeden egzamin za 2 tygodnie czyli już w sumie wolne bo lajtowy raczej będzie ten egzamin

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora