Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 22:23   #2705
misiadelko
BAN stały

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
o no to fajnie, powtarzam TŻowi, że to tak i elegancko i seksownie i chyba zmienia powoli zdanie ale zobaczymy jeszcze a powiedzcie mi tak ogólnie, pewnie nie ma żadnej zasady typu wypada/nie wypada ale wybieracie ślubne buty raczej z otwartym przodem czy zamkniętym? ze względu na elegancję/wygodę czy jeszcze co innego? co lepsze? bo ja jeszcze nie podjęłam decyzji...

a tak w ogóle to zrobię prywatę i posmucę, niedawno dowiedziałam się, że mój Tata jest poważnie chory a do tego sesyjny ogrom nauki i zrobiłam wczoraj TŻowi emocjonalną dyskotekę z tego powodu... ale wiem, że wiele z Was dziewczyny też ma różne problemy, czy to rodzinne, czy zdrowotne i Waszym wzorem będę silna i z wiarą, że wszystko się dobrze ułoży... nie smęcę już tylko wracam do nauki bo jeszcze mi kilka egzaminów zostało i nie chcę ich położyć
Życzę zdrowia dla taty...

Ja tylko i wyłącznie z otwartym i oczywiście wtedy bez pończoch

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki

Co kupujecie/przygotowujecie na Walentynki? Wyczerpują mi się pomysły :P
Cycki pokażę TZtowi Nieee nic nie planujemy, choć to nasza pierwsza rocznica zaręczyn będzie. Może TŻ coś przygotuje?

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
aaa.... zakochałam się w ogóle w tej kiecce
Widziałam dzisiaj na targach ją w bieli i kremie I zakochałam się i chcę ją jeśli będę w niej dobrze wyglądać Ale tylko w bieli, w kremie już nie była tak ładna
I jeszcze taka podobna Demetriosa mi się spodobała

Wybraliśmy obrączki Naprzymierzałam się dzisiaj ich, że padłam,a oczywiście te o których pisałam na początku wyglądały najlepiej. Dla TŻta 6 mm, dla mnie 4
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora