2013-01-27, 22:23
|
|
BAN stały
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
Napisane przez lupinka
o no to fajnie, powtarzam TŻowi, że to tak i elegancko i seksownie i chyba zmienia powoli zdanie  ale zobaczymy jeszcze  a powiedzcie mi tak ogólnie, pewnie nie ma żadnej zasady typu wypada/nie wypada  ale wybieracie ślubne buty raczej z otwartym przodem czy zamkniętym? ze względu na elegancję/wygodę czy jeszcze co innego? co lepsze?  bo ja jeszcze nie podjęłam decyzji...
a tak w ogóle to zrobię prywatę i posmucę, niedawno dowiedziałam się, że mój Tata jest poważnie chory  a do tego sesyjny ogrom nauki i zrobiłam wczoraj TŻowi emocjonalną dyskotekę z tego powodu... ale wiem, że wiele z Was dziewczyny też ma różne problemy, czy to rodzinne, czy zdrowotne i Waszym wzorem będę silna i z wiarą, że wszystko się dobrze ułoży... nie smęcę już tylko wracam do nauki bo jeszcze mi kilka egzaminów zostało i nie chcę ich położyć 
|
Życzę zdrowia dla taty...
Ja tylko i wyłącznie z otwartym i oczywiście wtedy bez pończoch 
Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86
A tak z innej beczki
Co kupujecie/przygotowujecie na Walentynki? Wyczerpują mi się pomysły :P
|
Cycki pokażę TZtowi Nieee nic nie planujemy, choć to nasza pierwsza rocznica zaręczyn będzie. Może TŻ coś przygotuje? 
Cytat:
Napisane przez agunineczka
aaa.... zakochałam się w ogóle w tej kiecce 
|
Widziałam dzisiaj na targach ją w bieli i kremie I zakochałam się i chcę ją jeśli będę w niej dobrze wyglądać Ale tylko w bieli, w kremie już nie była tak ładna 
I jeszcze taka podobna Demetriosa mi się spodobała 
Wybraliśmy obrączki Naprzymierzałam się dzisiaj ich, że padłam,a oczywiście te o których pisałam na początku wyglądały najlepiej. Dla TŻta 6 mm, dla mnie 4
|
|
|