Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-27, 22:27   #105
Luba
Zakorzenienie

Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość

Mam dzisiaj cudny domowokuchenny dzień. Leniwy, swetrowy , ambresultanowy.
Zrobiłam na obiad taka sałatę, że sama bym się nie wiedziała juz gdzie całować z zachwytu.
jakoś tak pomiędzy lenieniem a gotowaniem podjęłam wysiłek rejestracji w sklepie YR - skutek tutejszej indoktrynacji.
Nie chcieli mnie uznać daty urodzenie, że zły format - no przepraszam bardzo, że jestem taka stara.
W takim razie chrzanić ich prezent i poszło bez daty, ok. Miałam Cocoona w koszyku , z desperacji jeszcze dwa mydła do rąk.
A potem przyszło otrzeźwienie i tak : ponad półtora Cocoona co mam w zapasie to jest aż nadto dla mnie a te ich mydła i prezenta też . Już bym nie miała gdzie tego i tak wcisnąć.
Takie byli moje YR zakupy
.
Jak ja czekam zawsze na Twoje posty

A jaką sałatkę?

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
To miałaś tak jak ja prawie
Położylam sie wczoraj spac z myślą,że nie potzrebuję następnego Cocona
Ale pierwsze co jak obudzilam sie, to mi zaskwierczalo w lebku...bosz jak nie potzrebuję jak potzrebuję? A jak mi braknie za kilka lat? I będę chciala kupić? A tu sie okaże że Coconik w cenie jakiegoś Amłaża i mnie stać nie będzie Wstalam z lożka, podreptałam do kompa, odpalilam. kliknęłam Coconka i żele kawowe i poszłam szczęśliwa pod prysznic
I dumna, ze już oszczędzilam kilka stowek za kilka lat
A potem sie zlałam tak Coconikiem, że w całym domu bylo czuć

A ja nigdy w życiu nie miałam Cocona, ha!

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora