Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-28, 08:29   #2495
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3

Nadrobiłam was do 82 strony tylko, ale:

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Wózek jak najbardziej w moim stylu, może kolor inny, ale znajdź mi takie z 4 dużymi kołami + skrętne

Cytat:
Kolory jeszcze są z czarnym

Dzisiaj dostaliśmy od teściowej worek ciuszków od jakiejś jej znajomej, a że znajoma ma 2 córki to większość jest różowa... (Mówiłam, że nienawidzę różu?)
I powiedziałam, że szkoda, że różowe- w razie czego dla chłopca się nie nada to argument jest taki, że róż pasuje do wózka I dla niej słodko wyglądają chłopcy w różowym
Wierz mi, że ciężko ubrać córkę bez różu. W sklepach ogólnie dla chłopców brąz i granat, a dla dziewczynek róż i fiolet. Ostatnio w Lidlu kupiłam jej dwie bluzeczki z kolekcji chłopięcej bo były granatowe i bardzo ładne, a dla dziewczynek oczywiście różowe. Mam już dosyć tego koloru no ale nie będzie cały czas w białym chodziła Ciotka mnie trochę ratuje jak co roku jedzie do Kanady i obkupuje mnie w ciuszki. Tam mają całą paletę kolorów i wcale nie stawiają na róż.

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Ja też namiętnie oglądałam Palome, Zbuntowanego anioła , Alvaro, Fiorella (tak się ten serial nazywał), jakie to były żenujące seriale a ja sie wtedy nimi fascynowałam
Ja uwielbiałam Zbuntowanego W liceum wszystkie się emocjonaowałyśmy i codziennie o tym gadałyśmy

Cytat:

mela1234, Anulka_p, strawberry162, roxy1980c
(za roxi to już od rana trzymam) za wizyty
Ja idę tylko po zwolnienie. Boję się tylko drogi bo mam jakieś 20 km przez pola a ślizko jest
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora