Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-28, 10:48   #1259
outline
Raczkowanie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja w poprzedniej ciąży nie miałam mdłości ani razu (no, może 3 razy w autobusie, ale mam chorobę lokomocyjną )
W tej mam mdłości zawsze koło 12-13, ale nie wymiotuję (jeszcze? mam nadzieję, że nie)

Moje jak moje, być jest, ale po tym plamieniu się boję
Brzuch mnie nadal boli i nie chcę znów do szpitala jechać.

Mój tż dziś mi walnął tekstem, że jak w poprzedniej ciąży byłam najśliczniejsza, a inne kobiety mogłyby nie istnieć, tak w tej ciągnie go do innych
I jeszcze z tekstem: "Chyba już rozumiem, czemu faceci zdradzają swoje żony w ciąży"
Nie mówię, wiem, że nic złego nie chciał, ale która kobieta chciałaby coś takiego usłyszeć??

nie denerwuj się, bo tylko może się od tego pogorszyć. Odpoczywaj, dbaj o siebie i w razie czego jedź do szpitala. Mnie od 3 dni tak boli brzuch, miałam plamienie, ale wierzę, że będzie dobrze. Do czwartku siedzę w domu i odpoczywam. Trzymaj się!

Oj nie ładnie powiedział, zamiast wspierać...no ale też może go jakiś kryzys dopadł, trzymam kciuki żeby było dobrze.

Mój pierwszy blogowy projekt Czyli jedzonko, ślub, kartki i cały ten bałagan...KLIK

...
outline jest offline Zgłoś do moderatora