2013-01-28, 10:31
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Początki..
Cytat:
Napisane przez Mustique
a powiedzcie; ile powinno sie wykupić lekcji z instruktorem; aby zacząć w ogóle stać, poruszać sie na nartach i w końcu jeździć? wiem że to kwestia indywidualna, ale co podczas 1-2 godzin można się "nauczyć"?
|
Mustique, zacznij od jednej godziny i zobaczysz. W ubiegłą sobotę uczyłam się pierwszy raz w życiu jazdy na nartach. Wykupiłam sobie 1 godz. nauki u instruktora, chciałam zobaczyć czy w ogóle mi się ta zabawa spodoba, no i czy dam sobie radę. Powiem tak, zabawa świetna , na pewno nie skończy się na tym jednym razie, już czekam na następny weekend. Zaliczyłam jeden upadek, ale był przy mnie instruktor, więc nic mi się nie stało i nawet się nie potłukłam, zero siniaków, zero zakwasów (ale to dzięki ćwiczeniom, które robię od miesiąca). Niestety nie czuję się jeszcze zbyt pewnie, za bardzo panikuję jak się troszkę rozpędzę i muszę znowu wykupić sobie godzinkę z instruktorem. Za to mój 10 letni syn, który też pierwszy raz miał narty na nogach , w momencie załapał o co chodzi i śmigał sobie z instruktorem na luziku , a ja ucząc się obok z dumą zerkałam od czasu do czasu na niego i z lekką zazdrością też . jego instruktor powiedział, że może już sam zjeżdżać, więc w ten weekend będzie jeździł pod nadzorem mojego męża, a ja znowu będę się uczyć .
Aha, jeszcze jedna sprawa, ja pod koniec tej godziny nauki, czułam już zmęczenie i wiem, że nie miałabym ochoty uczyć się przez jeszcze jedną godzinę. To chyba tyle.
Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b
Czas edycji: 2013-01-28 o 10:33
|
|
|