Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 11:14   #256
Linka1984
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Witam, po weekendzie
Jestem po wizycie u gina. Przyjął mnie dr Ciepiela, bardzo symatyczny lekarz Najpierw wywiad, co mnie sprowadza itd., pokazałam mu wyniki moje i męża. Jak zobaczył wyniki Tż, to powiedział "wow" Moje wyniki są ok oprócz prolaktyny, ktorą musze powtorzyć między 3-7dc. Pobral mi cytologię, zrobił usg,na którym pokazał mi pekniety pecherzyk i powiedzial,że owulka mogła być w nocy W weekend działalismy, więc coś może z tego będzie a jak nie to dostałam skierowanie na hsg. Linka nie bedziesz musiala tego sama przeżywać Powiedział mi też, że mam zrobić badania na chlamydię i z tymy wynikami zglosić sie juz na hsg. Zrobiłam je odrazu na miejscu. Zbadał mi piersi, pokazał jak mam je badać i to tyle. Zapisał mnie na kolejną wizyte na 18 marca, mam przyjść z Tż i bedziemy omawiać wynik hsg. Ogólnie jestem zadowolona z wizyty, gin sympatyczny i żartowniś, momentami było wesoło

Przepraszam ale nie mialam czasu Was nadrobić, postaram się to zrobić później, teraz muszę chatkę ogarnąć, po w weekend nie bylo kiedy

Miłego dnia
Jak miło ze już po wizycie , co ciekawego jeszcze mowił??? coś sugerował ?
Opowiem Ci jak było..bo bede tam pierwsza

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Ok, wyszalejemy się za Ciebie
wyszalej sie i za mnie..przez kolejne 2 tyg nici z przytulanek dzis zrobilam test na wszelki wypadek coby odstawić dupka, negatywny niestety , c ciągu 2-3 bedzie @ i wtedy dzwonie do szpitala sie umowic
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora