Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 11:15   #908
katekatee
Zadomowienie

Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009

Witam Ależ się za Wami stęskniłam Ostatnio się trochę w garść staram wziąść (pomimo tych przeciwności za onem brrr) i mam nadzieje że skutecznie wrócę na forum

U Nas w miare ok. Wiki co jakiś czas choruje i nas zaraża ale odpukać nigdy nie było to jakoś bardzo poważne. Raz tylko miał antybiotyk azomyr o ile dobrze pamiętam. Za to ja po wizycie u fryzjera dostałam zapalenia ślinianek i wyglądałam jak świnka morska Człowiek stary a głupi Wiki rośnie jak na drożdżach ciuchy już mu nawet na 110 kupujemy, gada jak najęty, śpiewa piosenki takie które zna i takie zmyślone i jest największym chyba fanem Jake i piraci z Nibylandi. Kupiliśmy mu taki statek i skały kapitana i potrafi z godzinkę posiedzieć i bawić się tymi piratami. A jakie teksty przy tym lecą to same dobrze wiecie

Widzę że na forum chorobowo ale przy tej pogodzie nie ma co się dziwić. Dużooo zdrowia życzymy

Maria Gocha gratuluję maluszków. Oby zdrowo rosły. (Maria myślę że dziewczyny mają rację i będzie ok, bądź dobrej myśli.)

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Poza tym mały wie jak nadużywac słowa dlaczego...
Np jak sie spieszymy, a dlaczego? .... tłumaczenie ze mama nie moze się spoźnić, a dlaczego??? i tak kilka razy, a matka sie gotuje w srodku...

U mnie jest to samo, a im więcej wytłumaczysz tym potem więcej pytań a dlaczego??????

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Ostatnio byliśmy w sklepie i przechodziliśmy przez dział z bielizną, na widok biustonoszy moje dziecko zawołało rozmarzonym głosem:
"Zobacz, ile cycusiów"
Wiki też miał taki cycusiowy okres, raz znalazł w szafce mój biustonosz i dumny przyszedł z nim oznajmiając: mama cycusiek

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
No i mam teraz zgryza czy szcepić małą na pneumokoki :/ Wojtka nie szcepiłam ale teraz on ciągle chory bo przedszkole i boje sie zeby małej nie zarażał :/ no nie wiem, nie wiem - zagwozdka mam
Ja bym zaszczepiła, Wikiego też szczepiliśmy na pneumo i rota. Teraz się nad meningokokami zastanawiam ale to może latem jak przestanie tak chorować.

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Staś mi wczoraj zasunął tekstem
czy ja tez kiedyś będę staruszką - on nie chce i w płacz - z kim on bedzie jak my umrzemy...? ... hmm...
No jak z kim z braciszkiem albo siostrzyczką Krążą Ci troszkę po głowie takie myśli że jeszcze się trzymasz

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

Edytowane przez katekatee
Czas edycji: 2013-01-28 o 11:18
katekatee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując