2013-01-28, 12:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
Hejo
Idziecie jak burza !
Dzisiaj byłam na badaniach i boli mnie miejsce kłucia.
WÓZEK Ja mam taki - > Klik dokładnie bordowy i z tymi dużymi kołami. Spacerówkę kupowałam osobno, bo zależało mi na tym aby była lekka i raz dwa się ją składało. Z gondolki i fotelika jestem mega zadowolona,wózek lekko się prowadzi i można regulować wysoko rączkę, a Ja wysoka to mi to pasuje
Dzisiaj do roboty a mi się nie chce
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------
Dottka to zależy od dziecka, Ja moja położyłam na mate jak miała ok 4-6 miesięcy, bo zaczynała dosięgać do tych wiszących rzeczy które w sumie ją tak bardzo nie interesowały jak różne materiały i szelesty na macie które były przyszyte. Stracić się nie straci :P
|
to moze faktycznie kupie jedziemy niebawem z TZ na zakupy a nawet porzadnych rzeczy na promocji nie ma haha
Robilyscie kiedys fileta z kurczaka duszonego z cebulka? ja wlasnie dzis mam zamiar zrobic,bo u tesciowej sie tym zajadam bo kotlet mi juz nie wchodzi a to mieso mmm tylko zastanawiam sie jak to trzeba troszke najpierw na oleju podsmazyc to tylko zeby z gory zmienilo lekko kolor czy cale bo ogolnie troszke pisze na przepisie i tesciowa tez mowila ze troszke delikatnie ale i tak niewiem?
|
|
|