2013-01-28, 12:26
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez jolanT
no to w skrócie jestem na miejscu..
pozdrawiam 
|
cieszę się, że szczęśliwie dojechałaś miłego odpoczynku i przyjemnych chwil z rodziną 
ja właśnie z siostrą pogadałam i tak mi się zatęskniło do bliskich...
Cytat:
Napisane przez Malpka
mam pytanie (miałam 2 ale tylko jedno pamiętam  ) głównie do dziewczyn z terminem na początek marca. Jak już teraz pierzecie ubranka to już tak zostają czy macie zamiar jeszcze raz prać? Bo zastanawiam się czy uprać już teraz i miesiąc mogą już leżeć czy jeszcze poczekać ze 2 tygodnie 
|
mam ten sam dylemat. w zasadzie chciałabym już uprać i mieć z głowy i sama nie wiem, co tu robić 
Cytat:
Napisane przez joanna200
my też dzisiaj wizyta na 14.50 więc prosimy o kciuki 
wyniki odebrałam, wszystko dobrze więc uff..
|

Cytat:
Napisane przez LiwkaO
uhuhu 37...
|

Cytat:
Napisane przez anika_s
oj Kobietki ależ rozpoczęłam dzień:
Wychodzę rano z domu, na schodach śnieg , i zdążyłam tylko postawić jedną nogę i leeeeceeeee
boshe ależ się wystraszyłam  na szczęście zdążyłam się złapać barierki i zdarłam tylko kolano  ale i tak mała się wystraszyła bo kopała tak że szok
Dobrze że dziś o 17 mam wizytę to obejrzymy dzidzię
trzymajcie kciuki 
|
uff, dobrze że się nie potłukłaś
za wizytę
Cytat:
Napisane przez nestelle
..... wszystkie mamy tak samo skończyć - mamy być grube ,obwisłe , niedomyte -śmierdzące dziecięcymi wymiocinami,niedospane ,rozhisteryzowane i wykończone . Nasze dzieci będą się drzeć wniebogłosy,pluć ,ulewać,bez wyjątku - będą mieć kolki , boleśnie ząbkować . Nasz facet stanie się dla nas zbędny - no chyba ,że ma wynieść śmieci...,będzie spać osobno no i na pewno patrzeć łakomie na "boki" ..... I czasem niech Ci do głowy nie przyjdzie ,że będzie inaczej ,że jesteś lepsza . Już teraz wiemy - jak mówi moja teściowa " życie jest do dupy!" 
|
oh yeah 
Cytat:
Napisane przez LiwkaO
A mnie od rana okresowo boli brzuch... 
|
napięcie rośnie 
Cytat:
Napisane przez samotari
melduję się po wizycie kontrolnej  leci mi 32 tc, lekarz powiedział, że on widzi dziewczyne, więc będzie chyba Baśka, bo to już drugi lekarz,który potwierdził płeć  wszystko jest jak powinno, wzorowo.
|
|
|
|