Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-28, 12:26   #3911
alliw
Zadomowienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
no to w skrócie jestem na miejscu..
pozdrawiam
cieszę się, że szczęśliwie dojechałaś miłego odpoczynku i przyjemnych chwil z rodziną
ja właśnie z siostrą pogadałam i tak mi się zatęskniło do bliskich...

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
mam pytanie (miałam 2 ale tylko jedno pamiętam ) głównie do dziewczyn z terminem na początek marca. Jak już teraz pierzecie ubranka to już tak zostają czy macie zamiar jeszcze raz prać? Bo zastanawiam się czy uprać już teraz i miesiąc mogą już leżeć czy jeszcze poczekać ze 2 tygodnie
mam ten sam dylemat. w zasadzie chciałabym już uprać i mieć z głowy i sama nie wiem, co tu robić

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
my też dzisiaj wizyta na 14.50 więc prosimy o kciuki
wyniki odebrałam, wszystko dobrze więc uff..

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
uhuhu 37...

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
oj Kobietki ależ rozpoczęłam dzień:

Wychodzę rano z domu, na schodach śnieg , i zdążyłam tylko postawić jedną nogę i leeeeceeeee
boshe ależ się wystraszyłam na szczęście zdążyłam się złapać barierki i zdarłam tylko kolano ale i tak mała się wystraszyła bo kopała tak że szok
Dobrze że dziś o 17 mam wizytę to obejrzymy dzidzię
trzymajcie kciuki
uff, dobrze że się nie potłukłaś
za wizytę

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
..... wszystkie mamy tak samo skończyć - mamy być grube ,obwisłe , niedomyte -śmierdzące dziecięcymi wymiocinami,niedospane ,rozhisteryzowane i wykończone . Nasze dzieci będą się drzeć wniebogłosy,pluć ,ulewać,bez wyjątku - będą mieć kolki , boleśnie ząbkować . Nasz facet stanie się dla nas zbędny - no chyba ,że ma wynieść śmieci...,będzie spać osobno no i na pewno patrzeć łakomie na "boki" ..... I czasem niech Ci do głowy nie przyjdzie ,że będzie inaczej ,że jesteś lepsza . Już teraz wiemy - jak mówi moja teściowa " życie jest do dupy!"
oh yeah

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
A mnie od rana okresowo boli brzuch...
napięcie rośnie

Cytat:
Napisane przez samotari Pokaż wiadomość
melduję się po wizycie kontrolnej leci mi 32 tc, lekarz powiedział, że on widzi dziewczyne, więc będzie chyba Baśka, bo to już drugi lekarz,który potwierdził płeć wszystko jest jak powinno, wzorowo.