Dot.: Szczupłe do lata...
Otóż to, kiedyś jak chciałam się odchudzać to przez długi czas na siłę odmawiałam sobie słodyczy, ale pewnego dnia już nie wytrzymałam i zeżarłam na raz cały słoik nutelli i wszystko co było czekoladowego po drodze
Nie za dużo owoców, które lepiej by było zastąpić warzywkiem?
Nie jestem żadną expertką ale dużo czytałam to forum i dziewczyny bardziej doradzają więcej warzyw niż owoców bo w owocach jest dużo cukrów (wiadomo tych zdrowszych) ale to zawsze cukier. Na podwieczorek może lepiej jak byś dała sobie warzywka niż owoc?
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------
Cytat:
Napisane przez majka5908
Dokoptujcie mnie do siebie
Ważyłam 75kg teraz przy 169cm mam 67kg ale mam zamiar jeszcze kilka kg zrzucić
Ja jakiegoś szczególnego jadłospisu nie mam tylko się ograniczyłam z posiłkami, podjadaniem i słodyczami. Postawiłam też na czerwoną herbate która dużo mi właśnie pomogłam ale to w wątku Cała prawda o czerwonej herbacie
Do lata chce się wyrzeźbić, ale brak mi motywacji samej a i praca taka że ciężko się wziąć za ćwiczenia 
|
Nie martw się chyba więkość z nas ma problemy z motywacją, ja również
Ale pomyślmy sobie o ile będziemy szczęśliwsze gdy zerkniemy szczuplejsze w lustro i powiemy : udało się nam?
Ja czerwonej herbatki nie pijam, ale do śniadanka ostatnio piję zieloną podobno też ma duży wpływ na odchudzanie