Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczupłe do lata...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-28, 15:52   #7
marrellic
Zakorzenienie

Dot.: Szczupłe do lata...

Otóż to, kiedyś jak chciałam się odchudzać to przez długi czas na siłę odmawiałam sobie słodyczy, ale pewnego dnia już nie wytrzymałam i zeżarłam na raz cały słoik nutelli i wszystko co było czekoladowego po drodze

Nie za dużo owoców, które lepiej by było zastąpić warzywkiem?

Nie jestem żadną expertką ale dużo czytałam to forum i dziewczyny bardziej doradzają więcej warzyw niż owoców bo w owocach jest dużo cukrów (wiadomo tych zdrowszych) ale to zawsze cukier. Na podwieczorek może lepiej jak byś dała sobie warzywka niż owoc?

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Dokoptujcie mnie do siebie

Ważyłam 75kg teraz przy 169cm mam 67kg ale mam zamiar jeszcze kilka kg zrzucić

Ja jakiegoś szczególnego jadłospisu nie mam tylko się ograniczyłam z posiłkami, podjadaniem i słodyczami. Postawiłam też na czerwoną herbate która dużo mi właśnie pomogłam ale to w wątku Cała prawda o czerwonej herbacie

Do lata chce się wyrzeźbić, ale brak mi motywacji samej a i praca taka że ciężko się wziąć za ćwiczenia
Nie martw się chyba więkość z nas ma problemy z motywacją, ja również

Ale pomyślmy sobie o ile będziemy szczęśliwsze gdy zerkniemy szczuplejsze w lustro i powiemy : udało się nam?

Ja czerwonej herbatki nie pijam, ale do śniadanka ostatnio piję zieloną podobno też ma duży wpływ na odchudzanie

"jeśli chcesz mieć ciało jak kocica, najpierw musisz się spocić jak świnia".
marrellic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując