Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-28, 16:04   #2169
princessskaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!

Cześć

Melduję sie po pierwszym dniu w przedszkolu - dyr powiedziała, że jak tak będzie dalej to mam tą pracę bez problemu I okazało się, że tylko mnie wybrały na ten dzień próby, bo miały przeczucie, że się sprawdzę. Także teraz masakryczny etap szukania opiekunki do małej..eh Moja mama z nami pomieszka kilka dni, żeby mała poznała nianię (przy babuni, bo tak o z obca osoba bym niuni nie zostawiła od razu) - mam nadzieję, że znajdę kogoś odpowiedniego i za moją pensję, bo jak do jednej osoby zadzw z ogłoszenia z naszego osiedlowego sklepiku to chce więcej niż ja zarobię... A ja i tak na dojazdy będę musiała sobie dołożyć.. Ale dla zdobycia doświadczenia chcę spróbować. Oby to zaowocowało..
Aaa powiesiłam na drzwiach klatki ogłoszenie, że szukamy niani. Może akurat..

Seona żeby u nas muza waliła i tańce były, a tu po prostu gadka - wiadomo słychać nas było, bo noc. A oni dzieci nie mają, więc im po prostu przeszkadzało, że u nas goście są, a oni chcą spać.. Ale nie można tak sie unosić, że raz ktoś do kogoś przyszedł. Jak by to co chwile było to rozumiem, a nie raz się zdarzyło, że głośniej, a mieszkamy od października...

Owieczko a co to za pyt, czy ktoś Cię pamięta? Pewnie, że tak
Z wł kompa u nas to samo, zaraz mała chce na kolana i walić myszką..
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując