Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-28, 20:46   #4019
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Cytat:
Napisane przez Lukrecjas Pokaż wiadomość
kilka słów od siebie
nasza ciąża przebiega spokojnie. Mdłości nie tylko poranne od 7 tgc do 16 tgc. od 21 tgc urosept dla usprawnienia pracy nerek. Od 24 magnez na skurcze brzusia i nóg. Od 28 żelazo zgaga od pierwszych tygodni ciąży do dziś. Nauczyłam się z nią walczyć. Pomaga kebab, frytki z Mc Donalda, Rennie, Gawiscon i siemie lniane dziś kończymy 31 tydzień i ważymy 1800.
witam nowa ''meska'' mamusie
termin masz blisko mnie a wrecz mozna by rzec prawie taki sam

qrde podziwiam frytki na zgage fiuu fiuu .... mnie wlasnie najczesciej lapie jak cos za tlustego zjem ... i dlatego ludzie w pracy (pracuej w BK) smiali sie ze urodze cheesburger bo mlody tylko to tolerowal miedzy 3 a 5 miesiacem.

nestelle 21 jump street - to komedia mi sie naprawde podobala, film zostal oparty na podstawie serialu ktory byl krecony w latach 80 i 2000

no i znowu bym zapomniala

za wszytsie wizyty ... rde ide w pon do rodzinnego ... i chyba nie wyjde z gabinetu jak mnie dowciapnie nie przebada ... w sume i musze sie chyba na ta prywatna wizyte umowic .. ale to dop po wyplacie bo jak na razie licho z funduszem u mnie ..... wsio poszlo na wozek i lazienkowa wyprawke dla mlodego

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując