2013-01-28, 20:31
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
a ja mam do Was pytanie dziewczynki mianowicie mam robi te hormony 2, lub 3 dnia cyklu i zbaraniałam całkiem bo zawsze miałam plamienia ale nie krew<przepraszam za dosadnośc> a wczoraj miałam brązowe plamienia a dziś plamienia i też z dwa razy poleciała czerwona krew , więc czy dziś mam 1dc? stara a głupia , ale naprawdę mój organizm co cykl to inaczej się zachowuje od kąd nie czekam na @ !!!
jutro muszę zauważyc wszystko bo zawsze 2 dnia miałam potok po prostu
jak pojadę na krew w środę to jeżeli to nie będzie 3dc to napewno drugi. Boję się tylko żebym nie przeoczyła i nie poszła np 4dc.
a jeżeli to już @ to znów mi się skróciła, tym razem o 2 dni, ale zawsze są tego plusy. wcześniejsze starania i krótsze czekanie na wyniki  
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------
Cytat:
Napisane przez ag9
To i ja się ujawnię 
Bo także jestem rocznik '84 więc w grupie siłą 
W grudniu 2012 przestaliśmy z TZem stosować jakąkolwiek antykoncepcję, ale chyba nie wstrzeliliśmy się w dni płodne. Więc na dobre starania zaczęliśmy w styczniu, ostatnia @ była także 05.01. tak więc kolejna powinna być ok 1-2.02. Czekam jak na gwoździach bo mam nadzieję że nie przyjdzie.
Oczywiście wyszukuję u siebie jakiś objawów  6 dni po owulacji kłuło mnie w jajniku dłuższy czas a potem miałam minimalne plamienie. Piersi mi się powiększyły, ale może to dlatego że przytyłam ze 2 kg ostatnio... Do tego dochodzą jakieś takie dziwne uderzenia gorąca, zdrętwienia, ciężko to wyłumaczyć... No nic, pozostaje czekać, choć ciężko się nie nakręcać. W niedzielę zrobiłam ttest ale albo było jeszcze za wcześnie albo nic z tego, bo była jedna krecha.
No i gratuluję tym którym się udało 
|
witaj, mnie zainteresowało to plamienie 6 dni po owu, mama wrażenie że Ci się udało
|
|