2013-01-28, 22:57
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Cytat:
Napisane przez RybkaJoanna
No trochę się zgodzę, że bełkot się zrobił ale to już tak jest na forach z wolną wypowiedzią
Nie pisałam, że mały penis jest zły...
Ja ogólnie pisałam o swoich odczuciach. Może powinnam na początku dopisać to wyraźnie żeby nikt nie wziął tego za bardzo do siebie ani za coś niepodważalnego. Ogólnie ile osób tyle opinii. A na forum chodzi chyba o to żeby je poznawać i zbierać a nie na siłe oponentów do czegokolwiek przekonywać. Jak ktoś chce żyć po swojemu to jego sprawa nawet jak mu nie opdowiada.... a co mi do tego. Ja bym nie mogła, ani jak kura domowa, ani raz w tygodniu po misjonarsku, ani bez orgazmu ale z tekstem "co mi tam" 
|
Zgadzam się co do tego bełkotu,ale chyba już na ten temat zostało wszystko powiedziane i-póki co - opinie sa na zasadzie " w koło Macieju".Chyba tak juz zostanie ,bo nie wiem co mozna by na ten temat jeszcze wymyslić.
A co do drugiego zdania to oofftopowo napiszę,że w trakcie swojego dłuuugiego życia czy w szkole sredniej czy na studiach widziałem wiele kobiet,które mówiły tak jak Ty i zarzucały tekstem o kurze domowej .Pewnie to samo mówiły nasze matki ,a kto wie może i babcie.Ironia losu ,ale wiele z tych moich koleżanek (większośc jak myslę) własnie skonczyły jako kury domowe.
|
|
|