Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 09:08   #327
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Dzień dobry
TŻ pożyczył pieniądze od rodziców

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Zamówiłam przez allegro 7 testów każdy po 1,40 o czułości 10 mI
Wariuję totalnie. Zrobiłam dziś test i jedna kreska, ale ja nie mogę w to uwierzyć i walczę ze sobą, zeby na betę nie iść... Dobrze, że męża nie ma bo on by mnie zrugał.
A sytuacja u mnie taka:
bolą piersi jeszcze gorzej... podbrzusze co jakiś czas boli niemiłosiernie, szyjka wysoka i jakaś miękka taka i wilgotno tam bardzo. AAAAaaa!!!!!!!!!! No i 26 dc dziś. Test był o czułości 25 już nic nie wiem, wpadam w amok zwany chcicą na 2 kreski
Lady, to bolące podbrzusze to takie bardzo na fasolkę jest
Rób codziennie rano test i może w końcu zobaczysz bladziocha... tylko patrz pod światło

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja dzis jak na szpilkach ok 17 mam wizyte i już stres mnie zjada
Kocurku to prawdopodobnie już ostatnia stresująca wizyta bo na następnej będziesz czuła już ruchy, a wtedy wizyty przestają miec duże znaczenie bo czujesz że Twoje dziecko żyje a to dla nas AM najważniejsze
A dziś czujesz coś? Poleż troche na lawym boku, zjedz coś słodkiego i połóż się na plecach. Może akurat da o sobie znać mi odkąd raz dał, tak już dawał codziennie tylko ja wtedy leżałam całymi dniami więc łatwo mi było poczuć, bo podczas chodzenia to dopiero dużo dużo później
Trzymam kciuki

Dziewczyny te wszystkie etapy są piękne... mi się już marzy wrócić do testowania... a jednocześnie marzy mi się mieć dzidzie przy sobie, chociaż wiem że za pare miesięcy będę tęsknić za kopiącym brzuszkiem.. szkoda że nie da się mieć wszystkich tych emocji naraz

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora