Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 10:20   #4080
alliw
Zadomowienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
no i jestem po wizycie..
szyjka ok, dzidziol zdrowy, wszystko w porządeczku, przytył mało od ostatniej wizyty, teraz waży 2100g, gin powiedziała, że bobaski tak czasem stopują..
najważniejsze, że on zdrowy i mamusia też..

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
zapomniałam o tym!!!! to ja nie chce rodzić do przyszłego czwartku co najmniej muszę zjeść pyszne pączki mamy!!!!!!!!
niezła motywacja

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
a ja wróciłam z wizyty i wszystko jest ok
mała rośnie, waży 1500g oczywiście buzie zasłoniła łapkami i nic nie było widać uparciuch.
łozysko, szyjka macica wszystko w porządeczku
następna wizyta 27 lutego

Cytat:
Napisane przez Lukrecjas Pokaż wiadomość
Witam cieplutko wszystkie mamusie marzec kwiecień właśnie się zalogowałam. Mamy termin - OM 02.04. 2013 natomiast z USG 26.03.2013. Tak jak większość borykamy się z niewielkimi dolegliwościami ciążowymi i fajnie jest poczytać sobie właśnie takie forum.
Na początek pozdrawiam
witaj

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Okazuje się że mnie czeka jeszcze przeprowadzka pod koniec lutego. Bardzo sie cieszę ale będzie to trochę męczące..
o, fajnie ale mam nadzieję że będziesz tylko się przyglądać i wydawać polecenia

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
oj ja się boję jutro zważyć, bo od 3 dni jem masę ciasta, ale co się dziwić, jak na 8osób był wielki 2kg tort, kokosanki, kremówki papierskie, 2 talerze ciasta domek, capucino i raffaeloo masakra po prostu
a do tego przekąski hehe

Cytat:
Napisane przez misiulka06 Pokaż wiadomość
witam się we wtorkowy słoneczny lecz śnieżny dzionek. Dziś skończony 28 tydzień = 7 miesiąc = III trymestr, zaczynamy 29 tydzień.

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
A! Przypomniało mi się. Wczoraj na SR siedziała przed nami para... tacy przed 30 na pewno. Nie mogłam się napatrzyć na nich. Za każdym razem jak dziewczyna chciała się napić trącała swojego faceta, żeby jej odkręcił butelkę (którą sama uprzednio zakręciła). Już na początku rzuciła mu notes i długopis i chłop skrupulatnie notował.... A po skończonych zajęciach wszyscy idą do wyjścia, a on do niej: "No nie.. nie będziesz przecież po schodach chodzić. Idziemy na windę". Przy czym po schodach znaczy 5 takich płaskich długich schodków już na zewnątrz.
Ależ się uśmiałam. Mój mąż skomentował ich: PEWNIE GO BIJE