Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - instagram na wesele, aparaty na każdym stoliku - co myślicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 10:37   #36
amber2046
Zakorzenienie

Dot.: instagram na wesele, aparaty na każdym stoliku - co myślicie?

Cytat:
Napisane przez fusiacola Pokaż wiadomość
z kamerką fajny pomysł na jednym weselu widziałam lepszą wersje tego, dla tych co nie wiedzą co mówić było to zorganizowane w takim małym pokoju, który zwykle jest dla dzieci przeznaczony, są kanapy itd. W szklanej kuli było dużo karteczek z pytaniami, gość losował jedno i musiał dokończyć. Np: "najbardziej podczas ślubu podobało mi się...", "kwiaty panny młodej....", "obiad ..." potem chłopak, który zorganizował tą atrakcję, zmontował filmik tak jakby goście sami od siebie wypowiadali się na różne tematy, i poprzeplatał nimi film. Wyszło naprawdę fajnie były oczywiście i zyczenia, dosłownie różności... Zastanawialiśmy się nad tym, ale narazie jesteśmy ograniczeni już finansowo, być może zdecydujemy się jeszcze, nie wiem...

Świetny pomysł jeszcze się z czymś takim nie spotkałam.

Cytat:
z pożyczeniem aparatu nie ma najmniejszego problemu, cześć właścicieli będzie obecnych, bo to sąsiedzi i znajomi przyszłego teścia. Oni sami zaproponowali, więc w ogóle nie martwię się kwestią 'co będzie jak się coś stanie".

Jaki mają ten sprzęt, że im go nie szkoda?

Wyobrażam sobie sytuację, w której pożyczam ci dwie lustrzanki z jasnymi obiektywami, a tobie rozwala się jedna sztuka i jestem w plecy 8 tys. Zaznaczę, że nasze aparaty należą do kategorii półprofesjonalnych, te od zawodowców są dużo droższe.

Cytat:
na weselu będzie ok 120 osob, stoliki są 10-cio osobowe. 10 aparatów jest na pewno, tylko teraz sama już nie wiem... Niektóre z was tworzą od razu czarne scenariusze że zdjęcia będą słabe, że rozmazane... No taki urok takich zdjęć i ja o tym wiem, ale wole mieć takie niż żadne. Pomóżcie mi tylko wymyślić jak dopracować ten pomysł, argumenty przemawiające za fotografem rozumiem, ale mnie na niego nie stać.
Ja ci napisałam jak to wygląda od strony technicznej, ponieważ fotografia jest od lat pasją mojego TŻ i zdążyło nam się zastępować profesjonalistów uwieczniając uroczystość przyjaciół od momentu przygotowań poprzez ślub do końca wesela. Jeśli kościół jest ciemny będziesz miała kiepskie zdjęcia, tak samo sprawa wygląda z salą. Skoro uważasz to za ich urok... o gustach się nie dyskutuje, ale mam odczucie, że nie do końca znasz się na fotografii i co za tym idzie nie wiesz na co się piszesz.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując