Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 10:58   #1329
Saudia
Raczkowanie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez gawelek Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak Wy dużo piszecie!!! Ja czuję się kiepsko i gorzej znoszę drugą ciążę tak jak ewcia85 i mam już wielki brzuch, nie mieszczę się w większość spodni. Oprócz tego, że mnie mdli to jeszcze męczą mnie straszne migreny i nie jestem w stanie patrzeć ani na tv ani na monitor więc niestety nie nadążam za wami
U mnie zarodka w pęcherzyku też nie było widać a ja przecież w 7tyg usg robiłam. Lekarka powiedziała żeby się nie martwić bo jak mnie męczą dolegliwości ciążowe to znaczy że jest dobrze. Muszę jakoś tydzień wytrzymać do następnej wizyty.
Co do książek o rodzicielstwie to polecam "Dziecko dla odważnych" Leszka Talko. Prześmieszna, lekko napisana historia oparta na własnych doświadczeniach autora. Dużo dobrego humoru i luźne podejście. No i wszystko widziane oczyma faceta. Polecam.
Ojej to podobnie jak u mnie! u mnie tez w 7tc nie było widac jeszcze zarodka tylko pęcherzyk, w 8tc był zarodek 4mm, teraz jestem w 9tc i jutro mam wizytę-zobaczymy co i jak. A jak teraz u Ciebie, na jakim etapie jestes??
Saudia jest offline Zgłoś do moderatora