2013-01-29, 12:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Cytat:
Napisane przez kallisto89
tweedledee stooo lat, stooo lat!!!  Wszystkiego co najlepsze dla ciebie i dzidziusia 
|
Dziękujemy 
Cytat:
Napisane przez Neni1984
A ja mam zaraz 29, a czuję się na 22-23, czasem na 12 
|
I bardzo dobrze, lepsze to niż rdzewieć przed czasem 
Cytat:
Napisane przez karolajn1987
|
Bezpieczniej jest kupić jedną konkretną butelkę czy 2 by sprawdzić czy maleństwu podpasuje, bo jak widać nawet takie zestawy do najtańszych nie należą. Zwłaszcza, że zazwyczaj przy karmieniu piersią, póki nie ma żadnych problemów butelek nie potrzeba 
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez dzoan
Anulka_p Jak w komedii romantycznej
a po czym tak wywnioskowałaś? 
Z mężem mamy 3 lata różnicy, skończył właśnie 30-tkę, ale ciągle twierdzi, że ma 16 
|
Właśnie teraz już nie wiem 
Cytat:
Napisane przez fiazo
mój 30 kończy 28lutego czyli całkiem blisko i oczekuje, że mu imprezę zrobię
a właśnie odebrałam jego telefon i dzwonili z centrum krwiodawstwa, jego krwi potrzebują-będą czekoladki hehehe
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------
między moim a mną 2lata różnicy , a w rodzinie to mam dużo po 9 lat różnicy i dobrze się im żyje
|
mleczna z wiórkami kokosowymi od zawsze była moją ukochaną
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------
Cytat:
Napisane przez kallisto89
Między mną a mężem jest 2 lata różnicy (ja 23, on 25). Jego wersja oficjalna to ciągle 19 lat 
Ja też zawsze czułam się na starszą, odbiegałam trochę od rówieśników myśleniem, może dlatego, że zawsze obracałam się w starszym ode mnie towarzystwie (moje siostry rodzone i rodzeństwo cioteczne jest o ok 10-15 lat starsze).
|
Miałam/mam dokładnie tak samo Znajomo TŻ też są raczej w przedziale 30-45 i źle nam z nimi nie jest
|