Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 12:53   #4635
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Wróć do nas!!!
Ja właśnie nie wiem jak zrobić z tą spacerówką, też mamy kubełkową. W marcu jedziemy na 2 tygodnie w ciepełko i teraz nie wiem - brać jeszcze gondolę czy już spacerówkę? W gondoli będzie osłonięty od słońca, ale z drugiej strony będzie miał już prawie 6 miesięcy i pewnie będzie chciał już więcej widzieć. Jak myślicie???

Kochana nie martw się, wiem że biedna malutka cierpi, ale są na to leki i dadzą jej ulgę.

Co do małżeństwa, to nie wiem co się stało, ale może nie wszystko stracone?

My dziś drugi dzień marchewka z ziemniakiem. Zjadł 4/5 słoiczka i chciał jeszcze Kupy wczoraj nie było, mam nadzieję, że dziś będzie...

Trochę nie podoba mi się to, że to jest marchewka+ziemniak, wolałabym żeby Henio poznawał oddzielnie smaki, czyli samego ziemniaka...

Ja mam dużo ciuchów z Mothercare i tam rozmiarówka jest taka duża, że spokojnie nosimy jeszcze 3-6, czyli teoretycznie 68 cm. Tak samo z H&M są większe. Za to z Kappahla są mniejsze i tam już 74 cm mamy.

Wysyłam zdjęcia na maila
ja bym wzięła spacerówkę, parasolkę dopniesz i będzie osłonięty

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
jestem wsciekla na sama siebie i na lekarzy alergolog powiedziala ze to na pewno skaza!!! i to juz w takim staduim wysokim. a lekarze mi wmawiali ze ja wymyslam
ona ma tylko na policzkach cale cialo, lokcie,zgiecia gladziutkie..moze to ich zmylilo, nie wiem. ale moje dziecko cierpi tak strasznie.
przechodzimy na Nutramigen( zeby tylko pila), bo powiedziala ze pepti za slabe i nam nie pomoze. do tego stos masci. mam jej robic okuzje, eh zeby sie tylko dała a jak nie pomoze to szpital juz nam pozostaje. za tydz do kontroli gdyby 2 miesiace temu stwierdzili od rauz ze to skaza juz by bylo po, nie zaaogniloby sie az tak. a mi wszyscy wmawiali, ze to kontaktowe, to potem ze mustella itd....

madziar_ka strasznie CI wspolczuje i lacze sie w bolu a jak córcia na Nutramigan zaregowała, chetnie pije?>

dziekuje wszystkim za komplementy dla Giulii
sporo dzieci chętniej nutramigen pije niż MM, nie martw się

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora