2013-01-29, 12:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
Cytat:
Napisane przez Ojoanna29
Dzieeeeń dobry
czytałam "Ja, diablica" i podobało mi się  dziwne że jeszcze nie kupiłam kolejnych części
dziewczynyyy, kojarzycie taki program z ikei do urządzania mieszkania? pamiętam że kiedyś próbowałam coś zrobić ze swoim pokojem, a teraz nie mogę znaleźć nic na stronie ikei, tylko urządzanie kuchni, pokoju dziecięcego.. a ja bym chciała pokój dzienny 
|
o dodam sobie do "Chcę przeczytać" ja dorwałam całkiem spoko kryminał, strasznie go chwalą w necie i na okładce . Jedna rzecz mnie wkurza tylko, że książka jest taka wąska. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi xD czasami robią takie węższe, żeby grubsze wyszły (ostatnia Grochola taka była: Mega czcionka i wąska książka) i mnie to wkurza, gorzej się czyta
Cytat:
Napisane przez Kachaaa
dobry  nie ma jak to nie spac do 3 w nocy ze stresu 
|

Cytat:
Napisane przez joakoz86
Dzień dobry
Ja dziś wysyłam pracę Miałam wysłać jutro, ale jakimś cudem zdążyłam skończyć pracę dzisiaj i wyślę ją po obiedzie. Niestety można wysłać tylko Pocztą Polską do mojej promotorki. Jestem z siebie taka dumna, że udało mi się coś przed czasem i bez opóźnień 
Od dziś wracam do czytania  no i do sprzątania  Jak tak patrzę na ten mój nieład twórczy w pokoju to aż mnie trafia, a pracę pisałam o aktywności twórczej więc nieład też musi być twórczy 
|
no to oblewamy teraz  
Cytat:
Napisane przez scarlett26
Ja właśnie skończyłam 2 tom św. Barnaby.... Powinnam zwlec się z wyrka i też coś popsprzątać.... Ale w sumie to wolałabym jakąś wizytę krasnoludków....
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------
No więc to nie tylko moje wrażenie, że stronka się pogorszyła.... Notabene może można gdzieś o tym do nich napisać...
|
nie tykaj 3. Porażka po maksie
|
|
|