Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 15:18   #3072
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Mi też koleżanka mówiła, że truskawek za dużo w ciąży nie wolno jeść bo dziecko będzie miało na nie alergię. A z drugiej strony gdzieś słyszałam, że jak się w ciąży je wszystko to dziecko uczy się nowych smaków i później nie będzie miało alergii. I sama nie wiem jak to jest. Po porodzie fakt, że truskawek nie wolno jeść bo są najbardziej uczulające, ale że w ciąży nie wolno to trochę mnie dziwi.

Wśród kuzynów tż ta zabawa też jest bardzo popularna Na każdym wspólnym spotkaniu to śpiewają i dzięki temu już na pamięć znają kto się w jakim miesiącu urodził

Mój zna mój nick, ale dałam mu do zrozumienia, że nie ma tu wstępu Choć czasami próbował pod pretekstem naprawienia mi neta w telefonie i oberwało mu się za to

Malinki są w biedronce, to wiem na pewno. I bardzo ładne są, niepogniecione, w takim przezroczystym pojemniczku. Sama od jakiegoś czasu mam na nie ochotę i chyba niebawem się skuszę.

Ojej Całe szczęście, że Tobie się nic nie stało i dzidzi. Teraz się odstresuj i zrelaksuj bo maluszek pewnie też się przestraszył razem z Tobą.

Pochwal się

Dzień dobry WSZYSTKIM
Witam nową Mamusię
Trzymałam i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na relacje.

A Wy tak co niektóre tu piszecie, że już brzuszki macie spore i już widać, a ja się pytam czemu nam się tu nie pochwalicie?
tam troche wyzej zamieściłam zdjecia
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora