Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 14:49   #2103
dzika_kaka
Zakorzenienie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez nini_b Pokaż wiadomość
My dziś tylko 15 min. na spacerku, bo niby temperatura OK ale jakiś taki silny wiatr zawiewał.
Tak po prawdzie to ja się trochę zgubiłam i dlatego tak długo Niby mieszkamy tu od sierpnia ale jakoś nie było okazji zapoznać się z okolicą wcześniej i tak mnie nogi poniosły, że wracałam do domu 'na czuja'

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Dzika a tak się spaceruje z dwójką
Jeszcze przydałby Ci się pies coby to towarzystwo pociągnął

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja też tak czasem robię, bo zdarza się, że to fałszywy alarm - biorę na ręce a okazuje się, że wcale nie jest głodna. Ale jak trwa dłuższy okres to wstaję, bo i tak przez te mlaski i odgłosy zjadanych rąk to nie mogę spać. Pomijając już te dźwięki to ona lubi włączać syrenę wtedy kiedy człowiek akurat zaczyna zasypiać - w tym takim najgorszym momencie.
To nasze dziecko z kolei z uwielbieniem włącza syrenę na pół godziny przed budzikiem, to równie irytujące jak wybudzenie, kiedy już przysypiasz

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora