Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 17:38   #4248
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)

Cytat:
Napisane przez joakoz86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja dziś wysyłam pracę Miałam wysłać jutro, ale jakimś cudem zdążyłam skończyć pracę dzisiaj i wyślę ją po obiedzie. Niestety można wysłać tylko Pocztą Polską do mojej promotorki. Jestem z siebie taka dumna, że udało mi się coś przed czasem i bez opóźnień

Od dziś wracam do czytania no i do sprzątania Jak tak patrzę na ten mój nieład twórczy w pokoju to aż mnie trafia, a pracę pisałam o aktywności twórczej więc nieład też musi być twórczy
Brawka

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Też właśnie piję zieloną Z malinami.

Czytałam, całkiem fajna książka

Udało się dzisiaj nagrać nam czołówkę do studniówki
Bezkonfliktowo się wszystko potoczyło?

U nas to była masakra, były żenujące propozycje, ludzie się kłócili, niektórzy nie chcieli brać udziału i stanęło na tym, że każdy przyniósł zdjęcie z dzieciństwa i tylko leci wstawka z tych zdjęć

Egzamin napisany Podpowiadałam sobie z jedną laską, bo przyjaciółka miała inną grupę liczę na coś powyżej 3

Zakupy udane. Kupiłam sobie w nagrodę 3 tomy Vassalorda i niedługo wpada do mnie przyjaciółka na chińskie bajki

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez joakoz86 Pokaż wiadomość
Wysłałam, wysłałam, wysłałam

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.

Edytowane przez AnnaVanDort
Czas edycji: 2013-01-29 o 17:38
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora