Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 17:45   #272
mm111111
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Na Biochemie Urody zwrócilam uwagę przez Błękitne_Niebo. Żadne dotychczasowe kosmetyki nie poprawiły mojego stanu skory w taki sposób . Używam hydrolat, olejek do mycia, serum. Do grona dołączyło czarne mydło oraz kilka masek. Do mycia rownież używam musliniowej sciereczki, ale Liz Earle, mogę śmiało polecić.
Skóra jest gładka, sprezysta, promienna, rzadziej pojawiają sie tez niespodzianki. Jestem naprawdę zadowolona z efektów. W końcu znalazłam sposób na cerę idealna.
ja mam olejek z pomarańczy, hydrolat z róży damasceńskiej i serum a'la flavo C. Mam wrażenie, że skóra się polepszyła, zmarszczki na czole mniejsze. Mam problem z wiotką, bardzo suchą, poszarzałą skórą. Co niestety powoduje szybkie pojawienie się zmarszczek. Poszukuję teraz dobrego kremu Zdecydowanie polecam każdemu "przerzucenie się" na taką pielęgnację skóry
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora