2013-01-29, 19:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Cytat:
Napisane przez buahhot
|
ale wiesz ty jestes madra kobietka i nie wierze ze jakbys zauwazyla ze nagle po odzywce łamia ci sie pazurki czy rozdwajaja to bys na sile dalej stosowala czy maja plamy, przebarwienia czy cos...
onycholiza nie robi sie w kilka dni- to proces ktory trwa.
a jak ktos stosuje slepo i na nic nie zwaza to potem pretensje do siebie nie do producenta 
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------
Cytat:
Napisane przez nataszka25
a on jest z rozjaśniaczem? odrosty chwyci?
wybacz bunny za takie banalne pytania 
|
nie jest ale mocno rozjasnia, ma szanse sie sprawdzic.
Cytat:
Napisane przez Ninedin
Buh zobacz w albumie
A wiecie co mnie denerwuje teraz na wizażu? To, że porobiły się różne klany, koła wzajemnej adoracji, jakaś wizażanka i jej wyznawcy  Nowe osoby są ignorowane  Zauważyłam, że starzy użytkownicy też się wykruszyli  No i nie zawsze można mieć swoje zdanie, bo zaraz święte oburzenie 
|
nic z tym nie zrobisz...
dlatego najlepiej jak ja- pelny ignor i tyle. i niech se gadaja te wszystkie madralinskie, jedna od drugiej lepsza... czasem takie glupoty czytam na w. ze nie wiem smiac sie? czy to jacys niedorobieni pisza? ale jak mnie kilka osob nauczylo mailami- biore wdech, posmieje sie, nieraz poszydze z glupoty... i ide dalej robic swoje ja juz nie nawracam.
fryz tez sie wlasnei nauczyl, ze nie warto swojej dupy wystawiac na nawracanie, bo wdziecznosci zero a wokol wrogowie co tylko czekaja zeby cie uziemic ma dowod namacalny.
dlatego doradzam teraz tylko tym prywatnie- maile albo tym upartym co sie dopomna na naszym watku- bo widze ze naprawde im zalezy.
narzucac sie nie bede.
|
|
|