Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 20:22   #2014
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość

Ziemniaki są faktycznie kaloryczne Zrób mu ciemny ryż z piersią kurczaka zapiekaną w piekarniku i jakimś sosem z papryką, cebulką itp. to będzie zdrowo I smacznie
Ziemniaki owszem mają wysoki indeks glikemiczny i sa bardzo energetyczne - ale przy tym nie sa tuczace, wiec jak ktos gada ze on nie je ziemniakow bo jest na diecie to bzdura A np takie ziemniaki w mundurkach odpowiednio ugotowane to nie dosc ze bardzo energetyczne to jeszcze witaminy c mają wiecej niz cytryna
Tuczace sa nie ziemniaki, ale zazwyczaj tluszczyk ktorym sie polewa, jakies ciezkie sosy itd. Ziemniaki np z surowa czy buraczkami i miesem beda mniej tuczace niz taki ryz z jakims ciezkim sosem itd.
Wiec jak wszystko - w odpowiednich ilosciach bez przejadania mozna spokojnie jesc

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
nie piszesz jaka to konkretnie farba- nazwa i odcien... wiec albo farba za slaba zle dobrana albo oksy za niski

o masz to ja tak przeplacam ze bez promo z 9zl
hehe

mysle ze jest bardziej niebieska ale moge sie mylic, najlepiej jeden raz sprobuj

nie do wiary ze to wszystko spotkalo cie jednego dnia

ale mocne sa, walcza o mnie jak lwice wrau!
A no jasna cholera spotkalo
W nagrode kupilm sobie buty Nie wiem do czego je zaloze ale kupilam, no przeciez porozklejaly mi sie, nie mam w czym chodzic

I mam prace Nie w labo co prawda ale temat nie zginie
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora