Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 20:40   #2129
martaj9
Rozeznanie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Witam sie z wieczora!

Nie było mnie bo miałam troche załatwiania ostatnio.

Zaniosłam papiery do MOPR o becikowe. Wnerwiłam się bo musiałam tam dwa razy zachodzic (zaswiadczenie o byciu pod opieka gina musi byc na ich druku) Załatwione. Czekam na decyzję do 4 lutego....

Teraz z TŻ załatwiamy kredyt na dach. Juz się boję.... Niby 15 tysięcy- ale ja jestem taka bojąca dusza że wolę się nie zaporzyczac- ale jak nie innego wyjścia

Kolejna sprawa- zamówiłam lokal na Chrzciny- dworek dostosowany pod wesela ale posiada mała salkę kominkową. Menu do wyboru za 100 zł lub 80 zł- sa tu obiad, dwa dania gorace, dwa rodzaje sałatek i zimne zakaski. Jeszcze nie zdecydowalismy co zaserwujemy.

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

co do dzieci- to my z mezem chcemy miec trojeczke. ja dobrze wspominam ciaze (no oprocz samej koncowki, gdzie okropnie puchlam i wszystko bolalo, no i jeszcze gdyby nie byla zagrozona to w ogole byloby super ), bardzo milo wspominam porod - mimo, ze skurcze bolaly, to trwal krotko, krocze cale, polog tez spoko minal, polozna w szpitalu stwierdzila, ze jestem stworzona do rodzenia dzieci

co do @- karmie piersia wiec mam nadzieje ze jeszcze dluuuugo mnie nie nawiedzi

mata edukacyjna- planuje zakupic. juz raz nosilam sie z zamiarem, upatrzylam fajna na all i juz mialam ja zamawiac, ale to by jeszcze okres, ze Bartek nie interesowal sie zabawkami, wszystko bylo ciekawsze, wiec sie wstrzymalam, ale teraz kiedy zabawkami sie interesuje i bawi po swojemu to kupie na pewno.

czas sie przygotowac do kapieli Marudy

Ja też mam ostatnio parcie na dzidziusia następnego- dobrze wspominam ciąże i pozytywne emocje zaraz po porodzie

@ tez jeszcze nie mam. W czwartek idę do gina na kontrolę.

Co to maty zgadzam się z Madzią

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora